Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №963 від 07.05.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Куди наносити парфуми, щоб аромат тримався довше?

Куди наносити парфуми, щоб аромат тримався довше?

Щоб парфуму на довше вистачило, а запах не був занадто різким і концентрованим, парфумами або туалетною водою потрібно не обливатися, а бризкатися по кілька крапель. Для цього краще купувати флакончик з дозатором або розпилювачем чи наносити їх кінчиком пальця.

Парфуми не призначені для перебивання запаху поту, тому бризкати їх треба тільки на чисте тіло і волосся. Щоб пахнути довше, краще наносити парфум на вологе тіло. Пам’ятайте, що на жирній шкірі аромати тримаються менше, бо вона швидше поглинає їх.

Для того щоб аромат м’яко звучав на тілі, не змішуйте його з іншими запахами або парфумами. Адже кожен компонент у комбінації або окремо розкривається по-різному.

Аромати піднімаються, а не опускаються, тому наносьте парфуми не тільки за мочками вух, а на зап’ястя, ліктьові і колінні згини, плечі, скроні та сонну артерію.

Ці місця є найтеплішими, що дозволяє парфумам видавати сильніший запах.

Якщо ви бризкаєте парфумами або туалетною водою на одяг, пам’ятайте, що він здатний добре утримувати запах, а значить, не потребує повторного оновлення. Найкраще зберігають аромат вовняні, трикотажні, хутряні речі.

При нанесенні парфумів на різні ділянки тіла і волосся враховуйте запах декоративної косметики, дезодоранту чи шампуню, щоб вони поєднувалися один з одним.

Бризкаючи парфуми на зап’ястя, не розтирайте його іншою рукою, бо частина парфумів випаровується. Дайте їм висохнути самостійно, тоді запах буде більш стійким і насиченим.

07.05.2020



Рівне-Ракурс №10 від 07.05.2020p. 
На головну сторінку