Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №282 від 09.03.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Мобілізуємося!

Журналісти фотографуються на Кременецьких горах на згадку про тестування нової зони покриття мобільного зв’язку “Beeline”

“Beeline” з’явився на Кременецьких горах

Стільниковий оператор “Beeline” розширює свою присутність у найвіддаленіших куточках Тернопільщини. У результаті технічних робіт з оптимізації мережі, стільниковий зв’язок з’явився в місті Кременець, де знаходяться унікальні руїни замків, фортець та монастирів.

Мобільний зв’язок “Beeline” прийшов не тільки у великі міста, що стали туристичними “мекками”, а й у найвіддаленіші куточки України - маленькі містечка і селища, незаслужено забуті на тлі розвитку мегаполісів. У цьому переконалися учасники прес-туру (в тому числі п’ятеро рівненських журналістів), провівши тестування надійності мережі “Beeline” на мальовничих схилах Кременецьких гір.

Унікальні пам’ятки історії, які знаходяться на недостатньо освоєній туристами території, часто руйнуються, що не сприяє розвитку регіонів і підвищенню добробуту місцевого населення. “Beeline” перешкоджає цьому процесу, розвиваючи у віддалених районах сучасні мобільні технології та привертаючи увагу громадськості до цих унікальних місцин.

09.03.2007Олександр ОЛЬХОВИК

P.S. Учасники прес-туру висловлюють щиру подяку pr-менеджеру Львівської філії ЗАТ “Beeline” Ірині РОЖОК-КАПРАНОВІЙ за чудову організацію заходу.



Рівне-Ракурс №10 від 09.03.2007p. 
На головну сторінку