Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №283 від 15.03.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На благо людям

Клієнтам АБ “БРОКБІЗНЕСБАНК” - автомобіль!

Нещодавно мешканці райцентру вперше відвідали Дубенське відділення Рівненської філії АБ “БРОКБІЗНЕСБАНК” (м.Дубно, вул. Семінарська, 2). Урочистості з нагоди його відкриття відбулися третього березня одночасно зі спеціальною акцією для тих, хто мріяв стати власником автомобіля.

Спільна пропозиція від АБ “БРОКБІЗНЕСБАНК”, салону “ДОБРИНЯ-АВТО” та страхової компанії “ЕТАЛОН” - новинка не тільки для Дубно, але і для регіону в цілому. Адже три авторитетні установи: Банк, Страхова компанія та Автомобільна корпорація домовилися взаємно зменшити тарифи на свої послуги для того, щоб розкіш стати автомобілістом змогли дозволити собі і наші краяни.

Зважаючи на Великий піст, подію відзначили без зайвої помпезності, але, як кажуть, зі смаком. Серед присутніх на відкритті - представники ділової еліти міста, офіційні особи та прості дубенчани, які виявили щиру цікавість до цієї події.

Першим клієнтом відділення став один із відомих бізнесменів Рівненщини, а вже до кінця дня працівники банку приємно втомилися, приймаючи комунальні платежі, здійснюючи обмін валюти, переказуючи кошти нових клієнтів. Знайшлося у цей день серед дубенчан і чимало бажаючих придбати автомобіль…

15.03.2007



Рівне-Ракурс №10 від 15.03.2007p. 
На головну сторінку