Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №966 від 28.05.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

Ванночки для ніг з м’ятою і льоном

Ванночки для ніг з м’ятою і льоном

Проблема, яка може з’явитися в будь-яку пору року, а особливо взимку. Це – потріскана шкіра на ступнях.

Використання такої ванночки для ніг – ефективний спосіб лікування потрісканої шкіри, а також допомагає швидко повернути здоровий вигляд ступням. Інгредієнти, що використовуються для приготування, доступні кожному, а рецепт – дуже простий.

Дані продукти можна придбати в аптеці та продуктовому магазині.

Для початку нам потрібно покласти до емальованої каструлі листя м’яти та 50 грамів насіння льону, і залити 1 літр води. Після цього, на невеликому вогні, довести суміш до кипіння та варити на протязі декількох хвилин. Отриманий відвар слід залишити приблизно на пів години, після чого він матиме ідеальну температуру для використання. За бажанням ви можете коригувати температуру і додати трохи гарячої, або навпаки, холодної води. І розпочинати домашні спа-процедури.

М’ята володіє антибактеріальним і заспокійливим ефектом, а також освіжаючою та тонізуючою дією. Гульба сінна зм’якшує шкіру і знімає запалення. Насіння льону – зволожує і зм’якшує, та здійснює лікувальну та профілактичну дію на потріскану шкіру.

Ця ванночка окрім лікувальних властивостей та зм’якшення шкіри, дозволяє боротися із неприємним запахом ніг. Завдяки властивостям м’яти і гульби сінної цей відвар дає хороший результат у боротьбі з фурункулами та бородавками.

Тримайте ноги в теплій рідині не менше 25 хвилин. Саму ж процедуру краще проводити вечором. Після її закінчення, змажте ноги зволожуючим кремом.

28.05.2020



Рівне-Ракурс №10 від 28.05.2020p. 
На головну сторінку