Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №283 від 15.03.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Відкриття

Клієнт - на першому місці

Клієнт - на першому місці

Нещодавно в одному із славних міст Рівненщини - Дубні, відкрилося нове відділення відомого на фінансовому ринку України та добре знайомого рівнянам банку “БРОКБІЗНЕСБАНК”.

У чому позитивні моменти і значення цієї події для регіону та його мешканців. Перш за все, в тому, що у нас, нарешті, справді є вибір - вибір, який наші європейські сусіди мають вже давно. Адже, чим більше банків працює в регіоні, тим більше варіантів вибору у його мешканців. А можливість обирати між хорошим і кращим - це перевага. Зростання конкуренції сприяє поліпшенню якості послуг для населення та робить банківські послуги більш доступними. Звичайно, тільки у випадку, коли банк, який виходить до людей, є справді підготовленим до зустрічі віч-на-віч зі своїм Клієнтом.

Всюди, де б не з’явилися в області відділення АБ “БРОКБІЗНЕСБАНК”, відчуваються повага та знання побажань мешканців регіону, готовність допомогти розв’язати фінансові питання, що їх турбують: від швидкої оплати комунальних платежів (без жодних банківських комісій, за лічені хвилини та з комфортом), переказу коштів у будь-яке вказане клієнтом місто чи селище у світі, - до широченного спектру програм кредитування на вигідних умовах (кредити на купівлю житла, автомобіля, техніки, меблів, відпочинку тощо, включаючи і готівкові кредити), а також адресних депозитних вкладів.

Відділення АБ “БРОКБІЗНЕСБАНК” створені українцями для українців з розумінням наших потреб: депозити з мінімальними сумами вкладу та поповнення для пенсіонерів; вклади з капіталізацією відсотків для студентської та учнівської молоді, з гнучкими умовами для тих, хто часто змінює свою точку зору; вклади з пролонгацією та можливістю поповнення…

Можливо, саме тому АБ “БРОКБІЗНЕСБАНК” так швидко і органічно влився у життя багатьох рівнян, здобув довіру та повагу всіх мешканців нашого чудового і неповторного краю - рідної Рівненщини.

Ліц. НБУ №138 від 03.12.2001 року

15.03.2007



Рівне-Ракурс №10 від 15.03.2007p. 
На головну сторінку