Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №972 від 09.07.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Олексій Муляренко: «Влада на місцях повинна бути відповідальна перед громадянами»

Олексій Муляренко: «Влада на місцях повинна бути відповідальна перед громадянами»

Нарешті сталося те, про що мріяли тисячі мешканців обласного центру. В Рівному з 20 липня запрацюють комунальні дитячі садочки. Це свято не тільки для батьків, а й для самих діточок, адже маленьким рівнянам було важко без звичної атмосфери садочку, без друзів та вихователів, які вчать і готують маленьких містян до школи.

Рішення про відкриття ДНЗ в Рівному давалось нашій владі важко, хоча в сусідніх обласних центрах садочки працюють вже давно. Треба відмітити роль депутата Рівненської міської ради Олексія Муляренка, який встав на захист прав мешканців обласного центру на безкоштовну дошкільну освіту для їх дітей. Тому автор попросив Олексія Віталійовича прокоментувати дане рішення.

-Я вважаю його правильним. Місцева влада, а я маю на увазі саме органи самоврядування, повинна дбати про нормальне життя на своїй території. Звісно, не можна порушувати закон, але якщо є можливість відкрити комунальні дошкільні заклади - їх треба було відкривати. Тут багато чого залежить від того, наскільки той чи інший обраний нами керівник громади, або мер має мужність прийняти відповідальне рішення. Хочу сказати, що впевнений - аби на міську владу Рівного не тисло громадянське суспільство, садочки не відкрились би. Тому я вдячний усім, хто був дотичний до цієї боротьби, і надалі ми повинні працювати над тим, щоб наше місто розвивалось, а мешканцям Рівного було комфортно жити в нашому місті.

Записав Володимир Конєв

09.07.2020



Рівне-Ракурс №10 від 09.07.2020p. 
На головну сторінку