Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №283 від 15.03.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Тест

Ваш творчий вік

Тест дозволить оцінити ваш вік як фактичний стан психіки, який часто відрізняється від паспортного.

1. Ви спізнюєтеся на роботу і знаходитеся неподалік від зупинки, до якої під’їжджає автобус. Що ви зробите:

а) побіжу, щоб устигнути; б) йтиму якнайшвидше; в) буду йти трохи швидше, ніж звичайно; г) буду йти, як ішов; д) подивлюся, чи не йде наступний автобус, а потім вирішу, що робити.

2. Ваше ставлення до моди:

а) визнаю і намагаюся відповідати їй; б) визнаю те, що мені підходить; в) не сприймаю сучасні екстравагантні моделі; г) не визнаю сучасну моду взагалі; д) визнаю або ні (за настроєм).

3. У вільний час ви любите:

а) проводити час із друзями; б) дивитися телевізор; в) читати художню літературу; г) розгадувати кросворди; д) займатися будь-чим.

4. На ваших очах відбувається явна несправедливість. Ваші дії:

а) відразу спробую відновити справедливість усіма доступними засобами; б) намагатимуся допомогти постраждалому; в) спробую відновити справедливість у рамках закону; г) а що можна зробити? Засудити подумки чергову кривду і продовжити займатися своїми справами; д) втручуся в обговорення, не висловлюючи своєї думки.

5. Коли ви слухаєте сучасну молодіжну музику, то:

а) захоплюєтеся нею; б) вважаєте, що і ви повинні цим перехворіти;

в) не визнаєте цей шум і гуркіт; г) вважаєте, що на колір і смак товаришів немає.

6. Ви знаходитеся у компанії. Для вас важливо:

а) можливість продемонструвати свої здібності; б) зробити так, щоб люди не забували, з ким мали справу; в) не вийти за рамки пристойності; г) поводитися відповідно до норм цієї компанії.

7. Яка робота вам подобається:

а) з елементами ризику; б) не монотонна; в) така, де можна використати свій досвід і знання; г) неважка; д) зважаючи на настрій.

8. Наскільки ви завбачливі:

а) схильний братися до справ без роздумів; б) спочатку дію, а вже потім розмірковую; в) не беруся до роботи, поки не з’ясовані її наслідки;

г) надаю перевагу тим справам, де успіх гарантований; д) ставлюся до справ залежно від ситуації.

9. Чи довірливі ви:

а) довіряю деяким людям; б) довіряю багатьом людям; в) не довіряю багатьом; г) не довіряю нікому; д) все залежить від того, з ким маю справу.

10. Ваш настрій:

а) переважає оптимістичний; б) часто оптимістичний; в) часто песимістичний; г) переважає песимістичний; д) залежно від обставин.

Підрахуйте окремо кількість позитивних відповідей від “б” до “д”. Потім обчисліть загальну суму за формулою:

Т = 2(б+3в+4г+2д)

Отримана цифра - ваш творчий вік.

Якщо кількість балів збігається з вашим віком, усе в порядку. Для тих, хто віддає перевагу творчій діяльності, бажано, щоб психологічний вік не випереджав паспортний. А якщо після тридцяти років він відставатиме, то це означає, що ви в гарній формі, вільні від стереотипів і ваші можливості ще не вичерпані. Коли ж ваш творчий вік йде трохи вперед - теж непогано: ви успішно впораєтеся зі стандартними діями, що вимагають чіткості і пунктуальності.

15.03.2007



Рівне-Ракурс №10 від 15.03.2007p. 
На головну сторінку