Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №283 від 15.03.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Фоторевю

Венера Мілоська “народиться” на Рівненщині

Венера Мілоська “народиться” на Рівненщині

Здолбунівський хіпі малюватиме оголену жінку - еталон української краси

Неформальний художник Олександр ФЕЩУК - справжній поціновувач краси жіночого тіла. Він уже протягом кількох років малює та фотографує оголених дівчат, переважно місцевих або з сусідніх областей. Вони не схожі на тих “силіконових”, яких ми можемо зустріти на порносайтах. Вони - справжні природні українські красуні. Саме одна із цих жінок може стати еталоном української краси. А, отже, українська Венера Мілоська має всі шанси “народитися” у нас, на Рівненщині!

Олександр Фещук показав кореспонденту “РР” близько сотні фотографій оголених дівчат та жінок. Фотопортрети створювалися або в нього в будинку, або на природі. “Моделями” ставали переважно дівчата неформальних молодіжних рухів, до одного з яких належить і сам митець. Умовляти дівчат не доводилося, бо слава про талант фотомитця вже давно розійшлася далеко за межами області. Вони самі звертаються із проханням сфотографувати їх. Оголені дівчата серед квітів, дерев осіннього лісу, у водоймі, біля вікна...

- Майже всі країни мають “свою” Венеру, - говорить художник. - У Європі оспівують красу оголеного людського тіла, не соромляться. А в нас про стиль “ню” говорять пошепки, зате годинами сидять на порносайтах, де осоромлюють тілесну жіночу красу. А жінка ж - богиня! Потрібно увічнювати її красу - пензлем на полотні чи за допомогою фотооб’єктива. Однак не вульгарно, а зі смаком.

- Я, наприклад,

із дитинства люблю купатися оголеним. Йду подалі від людних місць, аби не привертати до себе уваги. Бував на нудистських пляжах, але атмосфера там неприємна. Кожен виставляється один перед одним. Показуха, й усе!

Аби зламати комплекси щодо оголеного тіла, спробую намалювати українську Венеру Мілоську. Вона буде прекрасною!..

ФОТО

Володарка весняного лісу

Жінка, як вона є...

15.03.2007Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 15.03.2007p. 
На головну сторінку