Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №976 від 06.08.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Марко Левішин: ми будемо привозити до Рівного нові перемоги

Марко Левішин: ми будемо привозити до Рівного нові перемоги

Днями ім’я відомого рівненського спідвеїста Марка Левішина пролунало на європейському рівні. Він посів друге місце у півфіналі чемпіонату Європи серед юніорів і виборов можливість змагатися у фіналі.

Марко не приховує, що гонка була нелегкою, адже жага до перемоги була у кожного юніора. Цікавим є той факт, що у перезаїзді за друге місце рівнянин переміг чемпіона Європи серед юніорів минулого року Віктора Лампарта. До речі, чемпіоном він став саме у Рівному. Марко Левішин каже такого успіху не досяг би без підтримки небайдужих меценатів.

«Гонка була досить нелегкою. Всі юніори дуже відважні, також хочуть перемагати. Доріжка була, як у нас кажуть, робочою, були елементи обгону і також хочу сказати складною. Від себе хочу подякувати за підтримку компанію «Сталь-М» та особисто Олексія Муляренка, який вже не перший рік допомагає морально та фінансово. Сподіваюся, що його поради та підтримка продовжаться й далі. І ми будемо привозити до Рівного нові перемоги», – зауважив Марк Левішин.

Директор комунального закладу «Рівненський міський спортивно-технічний клуб» Сергій Головня підкреслює, що не зважаючи на важку доріжку, рівненський спідвеїст продемонстрував високий клас.

«Доріжка важка і це стало перевіркою, як техніки, так і вмінь Марка Левішина. Але він впорався і показав гарний результат, – говорить Сергій Головня. – Скажу ще приємну новину для рівненських уболівальників – ми вже ведемо переговори щодо проведення у Рівному Європейського турніру вже у вересні, то ж попереду багато цікавого.»

Депутат Рівнеради та засновник компанії “Сталь-М” Олексій Муляренко каже, карантин і епідемія коронавірусу завадила проведенню кількох змагань у Рівному. Проте він і надалі постійно підтримує рівненських спідвеїстів, а також обов’язково долучиться до майбутніх спідвейних змагань.

«Спідвей – це видовищний вид спорту і не дарма він такий популярний у Рівному. Для мене це частинка мого дитинства, і тому я взяв собі за ціль допомагати його розвитку. Тому ще з 2015 року ми доклали чимало зусиль, щоб він був таким, як є сьогодні, щоб Рівне могло приймати європейські змагання, – говорить Олексій Муляренко. – Перемога Марка Левішина – це дуже важливо для нас і ми пишаємося тим, що побачимо його вже згодом на фіналі Чемпіонату Європи.»

До слова, право виступати у фіналі Чемпіонату Європи здобув ще один український гонщик Андрій Розалюк. У тих же півфінальних змаганнях представник Червонограду посів 9 місце.

06.08.2020



Рівне-Ракурс №10 від 06.08.2020p. 
На головну сторінку