Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №991 від 19.11.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Гарбузово-сирний пиріг

Гарбузово-сирний пиріг

На форму 18см: Для тіста: 100 гр. розтопленого масла; 100 гр. цукру; 1 яйце; 200 гр. гарбузового пюре; 130 гр.борошна; 1 ч.л. розпушувача під ніж; дрібка солі; ваніль, кориця, за смаком.

Для начинки:

150 гр.крем-сиру;

50 гр.цукру;

1 жовток;

ванільний цукор.

В мисці вінчиком збиваємо масло з цукром, щоб цукор розчинився, додаємо яйце, пюре гарбуза, добре перемішали. Просіяли на суміш борошно з розпушувачем, додали спеції, сіль, перемішали.

Для начинки все змішали. Якщо немає крем-сиру – збиваємо блендером 150гр.домашнього сиру зі столовою ложкою сметани до кремоподібного стану. А найкращий крем-сир для таких випадків виходить, якщо салатний йогурт заморозити, а потім відкинути на марлю на кілька годин – з 0,5л виходить 250-270гр. крем-сиру, його можна на бутерброди мазати, чизкейки пекти, або просто так їсти.

На дно форми викладаємо 2/3 тіста, зверху начинку, і знову тісто. Гарненько розрівняти і випікати при 180 близько 45 хвилин. Готову запіканку повністю охолоджуємо, за бажанням присипаємо цукровою пудрою і подаємо.

19.11.2020



Рівне-Ракурс №10 від 19.11.2020p. 
На головну сторінку