Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №993 від 03.12.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Олександр Третяк – про перші кроки на посаді мера Рівного

Олександр Третяк – про перші кроки на посаді мера Рівного

Пройшли вибори, і обласний центр отримав свого нового голову. Ним став Олександр Третяк. Звісно, дуже хочеться почути «з перших вуст», як зміниться влада міста, і яким шляхом піде Рівне. Попри шалену завантаженість нового очільника міста, автору вдалося у понеділок взяти у Олександра Третяка коротке інтерв’ю.

Отже, Олександр Третяк про результати виборів:

Вони очікувані. Принаймні для нашої команди. Ми йшли до перемоги і перемогли. Потрібно ставити перед собою амбітні цілі і йти до їх виконання.

Про пріоритети роботи:

Потрібно вирішувати проблеми міста і рівнян. Пріоритет на сьогоднішній день – медицина. Міській лікарні не вистачає кисневих апаратів. Сьогодні (30 листопада) веземо чотири кисневі концентратори.

Про нову команду:

Вона буде дуже скоро. Люди нові. Прізвища казати рано.

Коли інавгурація:

В четвер, 3 грудня. Будемо проводити в Міському будинку культури через карантинні обмеження, які вимагають забезпечити дистанцію між присутніми, а традиціна сесійна зала для цього замала. Присутні нові міські депутати, журналісти, церковні діячі. Там же розпочнемо першу сесію міської ради. Друге пленарне засідання плануємо на наступний вівторок.

Про коаліцію в міській раді:

Говорити поки зарано. Йдуть переговори. Точно знаю, фракції «Європейської Солідарності» та «Голос» будуть разом. Решта – побачимо.

І наприкінці про новорічні свята:

Нинішній Новий рік буде не такий як в минулі роки. Це об’єктивно. Хоча б через карантин. Але він буде, і наша команда зробить все, щоб свято було у наших містян, хоча від традиційної ялинки ми відмовились. Вважаю, що треба не рубати ялинку, а мати в місті штучну. Це не тільки економія коштів, а й вимога екоактивістів. Я з ними згоден. В цьому році придбати штучну ялинку ми не встигнемо, але до наступного Нового року Рівне її матиме.

03.12.2020Записав Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 03.12.2020p. 
На головну сторінку