Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №285 від 29.03.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Опозиція

Чи стане Президент України “англійською королевою”?

У нашій державі - політична криза. Єдиний вихід з неї - розпуск парламенту. Такий розвиток подій підтримують всі опозиційні сили країни. Зокрема, й обласні організації НСНУ, БЮТ і “Народної самооборони”. Про це на спільній прес-конференції заявили журналістам їх лідери.

В Україні відбувається свідома, планомірна узурпація влади Урядом Януковича та правлячою коаліцією “національної зради”. Цілеспрямована кампанія щодо перебирання урядом конституційних повноважень Президента України призвела до безпрецедентного дисбалансу системи державної влади. За словами голови обласної організації ВО “Батьківщина”, голови фракції БЮТ в обласній раді Юрія ПРОКОПЧУКА, нині існують всі правові, політичні та соціально-економічні підстави для розпуску парламенту.

- Створення так званої “коаліції національної єдності” за участі депутатів-перебіжчиків незаконне, що дає Президенту легітимні права розпустити Верховну Раду, - заявив обласний лідер БЮТ. - Якщо й далі чекати, то Президент України перетвориться на “англійську королеву”. Ним всі милуватимуться, але повноважень для керівництва державою в нього вже не буде. І він це все сам розуміє. Сподіваємося, що вже найближчим часом Президент розпустить парламент, який не відповідає волевиявленню громадян України і є незаконним.

29.03.2007Володимир ПОПИК



Рівне-Ракурс №10 від 29.03.2007p. 
На головну сторінку