Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №997 від 31.12.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Церква «Христос є відповідь» поширює сімейні цінності

Церква «Христос є відповідь» поширює сімейні цінності

Сім’я має найбільший вплив на психологічне, а часто і фізичне здоров’я, щастя та добробут її членів. Збереження сімейних цінностей – невід’ємна складова соціального процвітання країни.

Так, рівненська церква «Христос є відповідь» виступає на захист шлюбу та ненароджених дітей. Увесь осінній період волонтери активно слідкували за рекламними площинами міста, щоб після політичних змагань нарешті встановити просімейну соціальну рекламу. В грудні вулиці Рівного прикрасили 16 християнських бордів. Мета текстів, які наголошують, що «Аборт – це вбивство», – вступитись за беззахисних дітей, чиє життя хочуть забрати. Громада сподівається, що ці фрази врятують принаймні одну дитину, адже за час незалежності України в країні було зроблено понад 30 мільйонів абортів, і ця інформація тільки з офіційних джерел.

В місцях, де зосереджені основні інфраструктурні розгалуження – кінотеатр, автовокзал, торгові центри, радіозавод – щодня проходять тисячі мешканців. В Біблії сказано, що Бог по-різному промовляє до людей. Борди – це один зі способів донести мешканцям міста духовні істини. Сьогодні понад 20 християнських білбордів у Рівному нагадують людям про Бога. Не всі рекламні компанії погоджуються на встановлювання подібних щитів через побоювання щодо судових позовів. Але й така невелика кількість бордів може щось змінити.

«Якщо буде зруйнована сім’я, то скоро суспільство перестане існувати. Ми як християни стаємо на захист основи суспільства – сім’ї. Важливо не тільки молитись, але і щось робити на користь нації. Як батько шістьох дітей я не можу стояти осторонь від процесів по знищенню сім’ї, які відбуваються в країні. Саме тому ми багатотисячними тиражами друкуємо газети, ведемо телепрограми, поширюємо іншу друковану продукцію, проводимо семінари, розміщуємо борди на захист сім’ї», – розповідає директор місії «Христос є відповідь» Тарас Сень.

За останні декілька років вулицями міста було розміщено понад двісті рекламних одиниць. Також завдяки зусиллям членів церкви «Христос є відповідь» у Рівному було розповсюджено близько 900 тисяч газет, майже 300 тисяч християнських календарів та іншої духовної літератури – для цього спеціально встановлюються вуличні намети. Місіонери налагодили співпрацю з різними світськими ЗМІ, та робота не обмежується тільки друкованими виданнями. Місія взаємодіє і з телебаченням: на 10 телеканалах за весь час в ефір вийшло близько чотирьох тисяч християнських передач.

Служителі місії «Христос є відповідь» провели сотні дитячих євангелізацій у різних областях України, для школярів надруковані християнські щоденники. У навчальних закладах (школах, коледжах, університетах) проведені лекції для декількох тисяч учнів на духовно-моральні теми.

Серед благодійних ініціатив місії – роздача продуктових наборів нужденним, безкоштовні обіди, організація туристичних поїздок в Карпати. До слова, вже відбулося 22 екскурсії зеленою перлиною України, участь в яких взяли більше тисячі осіб.

Кожен відповідатиме перед Богом за всі свої вчинки. І слово Боже, яке люди чули та не прийняли, буде судити їх в останній день. Іноді, щоб донести людям біблійні істини, не обов’язково довго говорити – досить одного влучного слова, яке вчасно сказане і вчасно почуте. Коли люди вбивають ненароджених дітей, вони відчиняють у своєму житті двері для смерті. Рано чи пізно це з відсотками відгукнеться на їхніх рідних та близьких через фізичні та душевні хвороби, залежності та інші негаразди.

Церква молиться, щоб Євангеліє, яке проголошується через борди, газети, календарі, телепрограми та ін., слугувало людям не тільки для свідчення, але і для спасіння. Церква щиро вдячна Богові та всім, хто має відношення до їхньої праці.

31.12.2020



Рівне-Ракурс №10 від 31.12.2020p. 
На головну сторінку