Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №999 від 21.01.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

“Кардинал-Рівне” перемагає “Budmonster” у першому матчі кубкового двобою

“Кардинал-Рівне” перемагає “Budmonster” у першому матчі кубкового двобою

Ведучи в рахунку – 2:0, рівняни не зуміли втримати комфортну перевагу і тепер поїдуть на повторний матч до Києва, маючи хитку перевагу в один гол. Тож володаря путівки до чвертьфіналу розіграшу Кубка Украни “Кардинал-Рівне” та “Budmonster” визначать 6-го лютого у столиці.

Кардинал-Рівне” – “Bud­monster” – 2:1 (1:0)

Кубок України, 1/8 фіналу, перша гра

16 січня 2021 року, Рівне, ДЮСШ4

“Кардинал-Рівне”: Бакінський – Басич, Бондар, Горпинич, Мануйленко – Мілінький, Концеба, Кручок, Кравчук – Шпигар. Запасні: Дяченко, Рибіцький, Малиновський, Конько.

Головний тренер: Ігор Москвичов.

“Budmonster”: Тимошенко (Нещерет, 22) – Заворотний, Кібиш, Кодацький, Потапов – Шклярук, Хижняк, Клименко, Семенов – Савенко.

Головний тренер: Ільдар Макаєв.

Голи: Горпинич (10), Кравчук (31) – Шклярук (37).

Ігор Москвичов: “Сподіваюся, результат, який ми здобули – дозволить пройти далі”

Післяматчевий коментар головного тренера “Кардинала-Рівне” Ігоря Москвичова:

– В Кубку України командам з Екстра-ліги завжди дуже непросто. Чому? Тому що, все ж таки, ми звикли до іншого стилю гри в Екстра-лізі. А аматорські команди демонструють дещо інший футзал, до якого непросто звикнути. Суперник дуже вільно грав, отримував задоволення від гри і ми перший тайм довго не могли зрозуміти, як цього суперника розкусити. Другий тайм дався краще. Ми вже зрозуміли, як саме потрібно грати.

Саме по грі другий тайм був кращим. Ми мали багато шансів забити. Нестандартність дій суперника не дозволила нам показати нашу силу.

Загалом різниця у класі між професіональною командою і аматорами сьогодні проявилася лише наприкінці гри. Коли наші суперники дещо підсіли фізично. “Budmonster” – хороша команда, яка саме грала, а не страждала на майданчику.

Сподіваюся, що результат, який ми здобули сьогодні – дозволить пройти далі. Задача стояла – не пропустити. Команда з цим не впоралася. Тому у суперника теж залишаються хороші шанси на успіх.

Пресслужба ФК “Кардинал-Рівне”

21.01.2021



Рівне-Ракурс №10 від 21.01.2021p. 
На головну сторінку