Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №286 від 05.04.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вояж

Корисна поїздка

Делегація рівненських медиків вивчала досвід реформування охорони здоров’я у Польщі

Ознайомитися з досвідом переходу до стандартів обов’язкового державного медичного страхування мали змогу представники медичної галузі Рівненщини під час організованої Міністерством охорони здоров’я України поїздки до Польщі.

Від Рівненщини до складу делегації увійшли начальник обласного управління охорони здоров’я Віктор Ковальов, начальник Рівненського міського управління охорони здоров’я Михайло Стичишин, його заступник з лікувальної роботи Лілія Королюк та головний лікар Рокитнівської центральної районної лікарні Андрій Самсонович.

Важливою для рівненських лікарів була участь у конференції “Польський досвід у реформі охорони здоров’я”, яка проходила впродовж трьох днів у м. Устронь Сілезького воєводства. Як зазначив Віктор Ковальов, доповіді фахівців Міністерства охорони здоров’я Польщі, Національного фонду здоров’я, а також лікарів-практиків, викликали величезний інтерес у рівненських організаторів охорони здоров’я. Вони вважають, що досвід медичних реформ, які проводилися у Польщі впродовж десяти останніх років, необхідно досконало вивчити і найкраще адаптувати до умов вітчизняної медицини.

05.04.2007ІА “Рівнеінформ”



Рівне-Ракурс №10 від 05.04.2007p. 
На головну сторінку