Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №286 від 05.04.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Еталон якості

“Медовуха” - м’якше меду!

Виробники “Медовухи” отримали ексклюзивний патент на технологію пом’якшення горілки натуральним медом

Про те, що мед корисний, знають, мабуть, усі. А от про те, що він є неперевершеним абсорбентом (пом’якшувачем) алкоголю, здогадуються лише одиниці. Унікальні якості меду знайшли своє місце в технології виробництва горілок і настоянок ТМ “Медовуха”. Кращі професіонали алкогольної галузі вдало адаптували медовий феномен у виробництві, домігшись неперевершеної м’якості алкоголю. Саме тому про горілки та настоянки “Медовуха” у народі говорять, що вони м’якші від меду.

За словами бренд-менеджера ТМ “Медовуха” Євгена РАЗУВАЄВА, протягом року фахівці низки науково-дослідних інститутів вивчали технологію виробництва горілок і настоянок ТМ “Медовуха”. Експерти ретельно досліджували виробничі процеси й тестували мед, що використовується при виготовленні продукції ТМ “Медовуха”. Результатом досліджень став патент №16895, що підтверджує унікальність технології виробництва продукції ТМ “Медовуха”, виданий Державним Департаментом інтелектуальної власності Міністерства науки й освіти України.

Тепер можна з повним правом стверджувати, що продукція ТМ “Медовуха” унікальна й не має аналогів. І радує, що саме українські професіонали алкогольної галузі стали авторами ексклюзивної технології, що дозволяє робити горілки та настоянки дійсно “м’якшими від меду”!

Сергій ЛЕВЧЕНКО

05.04.2007



Рівне-Ракурс №10 від 05.04.2007p. 
На головну сторінку