Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №286 від 05.04.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Звернення

Шановні жителі Рівненщини!

Шановні жителі Рівненщини!

2 квітня 2007 року Президент України Віктор Ющенко підписав Указ “Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України п’ятого скликання”.

Ухвалене Президентом України рішення про проведення дострокових парламентських виборів - це єдиний на сьогодні спосіб розв’язання кризи в суспільстві, відвернення загрози демократії, постійної практики прийняття у країні нелегітимних, антиконституційних рішень.

Указ Президента України про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України п’ятого скликання оприлюднений та вступив у дію. Тому будь-які сумніви з приводу його легітимності є неправомірними.

Наголошую, що Президент України є гарантом конституційних прав і свобод громадян України, і його Укази є обов’язковими для виконання на всій території нашої країни. Дострокові вибори в області будуть проведені відповідно до демократичних національних і міжнародних стандартів. Місцева влада забезпечить право на волевиявлення, гарантоване громадянам Конституцією України, кожному жителю краю.

Суспільно-політична ситуація в регіоні є контрольованою та стабільною. Всі системи забезпечення життєдіяльності мешканців області функціонують у звичайному режимі. Робота силових структур у правовому полі координується безпосередньо головою обласної державної адміністрації.

Звертаюся до вас, шановні краяни, із проханням проявити високу громадянську свідомість та не піддаватися на будь-які можливі провокації. Вибори проводитимуться за активної громадянської позиції кожного з нас, тож не будьмо сторонніми спостерігачами.

05.04.2007Голова адміністрації Віктор Матчук



Рівне-Ракурс №10 від 05.04.2007p. 
На головну сторінку