Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №287 від 12.04.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Нове покоління

А моя дитина - індиго!

А моя дитина - індиго!

На Рівненщині все частіше виявляють хлопчиків та дівчаток з нестандартним мисленням

В електропотязі сполученням “Рівне-Львів” навпроти мене сів юнак років шістнадцяти. У джинсовому одязі, з рюкзаком за плечима, з якимось журналом у руках - він виглядав, як середньостатистичний підліток, однак поведінка хлопця була доволі дивною…

Батьківський “діагноз”

Юнак не без байдужості поглядав на пасажирів, а потім пошепки мовив: “Поглянь на ось того чоловіка. Він мило розмовляє з дружиною, а сам у цей час думає про коханку...

- А ось та гарна жінка... Насправді стерва! - посміхнувся, примружуючи очі. - Отой п’яний чоловік - у нього багато дітей. Укладемо парі? А в тебе зараз нема настрою - аура бліда...

- Та ти, мабуть, просто жартуєш! - дивуюся появою незвичайного співрозмовника.

- От якраз зараз я цілком серйозний і сконцентрований. Кольори над людьми вже десять років, як розрізняю. Ви що, не чули про дітей-індиго? - вже егоїстично продовжує хлопець. Ось зараз перед вами яскравий представник! Принаймні такий “діагноз” поставив мені батько. А думаєте, я один такий? Ага, помиляєтеся. Нас багато. Ми створили в інтернеті навіть україномовний веб-сайт, де індиго спілкуються між собою. Ми - нове покоління.

- А в чому проявляється ваша унікальність?

- Ми бачимо, відчуваємо те, чого інші не бачать. Деякі люди називають нас анархістами. І мислення в індиго нестандартне. Наприклад, ти сіла у третій вагон електрички, мабуть, не замислюючись. А я ще на пероні побачив, що саме у цьому вагоні аура найчистіша. В передостанньому вагоні аура була сірою: там важка атмосфера - напевно, контингент пасажирів неприємний. В індиго добре розвинена інтуїція й телепатія. Мій друг може на відстані діагностувати людей, а його 9-річна сестра знає, де знаходиться в даний момент її мама. Пройде ще кілька років, і ми всі будемо такими...

Хлопець зірвався з місця на станції Глинськ і побіг до виходу, навіть не повідомивши свого імені... Лишилися тільки роздуми.

То хто вони такі - діти індиго? Чи народжуються на Рівненщині і як їх відрізнити від інших?

Люди майбутнього - сучасні ізгої

Діти-індиго народжуються з темно-синьою аурою (у звичайних дітей вона світла). Одне немовля зі ста - індиго. У ДНК таких дітей на чотири ДНК-відростки більше, ніж у звичайних. А деякі з них навіть не містять генетичного коду батьків (з промови американської дослідниці Лі Керолл на одному із останніх виступів в Асамблеї ООН).

Читання чужих думок, інтуїтивне отримання інформації про події, що відбувається на відстані, яснобачення - це лише якась незначна частина здібностей дітей нового покоління. Діти з темно-синьою аурою мають найвищі IQ-коефіцієнти розумового розвитку, успішні у точних науках, але гуманітарні предмети їм даються важко.

При всій своїй унікальності діти бувають ізгоями в школі, сім’ї, адже ігнорують всі вимоги дорослих і майже завжди роблять по-своєму. Суспільство їх поки що не сприймає як унікальних дітей. Навпаки, їхню революційну поведінку притуплюють вихованням, у якому домінує покора.

Для чого ж потрібні “нові діти”?

Парапсихологи дають просте пояснення - йде підготовка до зміни світобачення землян. Люди, за прогнозами дослідників, через кілька десятків років будуть розмовляти на відстані, а ще - далеко підуть у сфері науково-технічного прогресу, опановуючи таким чином космічний простір.

Ще Вернадський казав (напевно, передбачав), що в ХХІ столітті людина навчиться спілкуватися через ноосферу, тобто домінуючим каналом спілкування буде інтуїція. А технології досягнуть неймовірних вершин, що призведе до освоєння міжпланетного простору спілкування з представниками інопланетних цивілізацій. Діти-індиго - люди майбутнього, які зроблять крок уперед в еволюції життя на Землі.

Коментар Рівненський психолог Олег ЛАРЕНКОВ:

- Погоджуюся, світова свідомість поступово реформується. Нещодавно спілкувався з 20-річним юнаком, якого за всіма ознаками можна віднести до категорії дитини-індиго. Вперше у розмові з людиною я відчутно зніяковів і розгубився. У його словах, поведінці було відсутнє почуття страху, складалося враження, що він мене “читає” внутрішньо, на питання відповідає інтуїтивно і глибоко. На таких людей у побуті кажуть “не від світу цього”. Я не бачу людської аури, але припускаю, що на Рівненщині таких людей, яких називають “індиго”, вже багато.

Хоча ця тема в Україні не досліджена, на відміну від США, Китаю та інших країн. Хоча... Варто було б, напевно!

Перевірте, чи ваша дитина часом не індиго

Найхарактерніші ознаки дітей-індиго:

• З дитинства відлюдкуваті, майже не мають друзів.

• Мають яскраві вроджені здібності до точних наук - математики, програмування, а також - до музики.

• Не відчувають кровного споріднення і часто конфліктують із членами родини.

• Протиставляють себе іншим людям, упевненені, що вони - обрані.

• Високий рівень інтелекту, нестандартність мислення (вони часто знаходять найкращий шлях розв’язання поставленого завдання).

• У них надзвичайно розвинена інтуїція, вони гостро відчувають фальш.

• Володіють екстрасенсорними здібностями.

12.04.2007Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 12.04.2007p. 
На головну сторінку