Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №287 від 12.04.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Доброчинність

Під охороною - дитячі серця

Під охороною - дитячі серця

Працівники підрозділів державної служби охорони завітали в дитячі заклади Рівненщини

Для працівників підрозділів державної служби охорони вже стало традицією допомагати діткам з особливими потребами. Ось нещодавно благодійники побували у кількох дитячих закладах області. Чим потішили малят правоохоронці - у розмові з виконуючим обов’язки начальника ВДСО при УМВС України в Рівненській області, підполковником міліції Олександром ТОКАРЕМ.

- Так, працівники підрозділів державної служби охорони з початку цього року активно провели благодійну кампанію на Рівненщині, - говорить Олександр Васильович. - Представники кожного з міжрайонних відділів служби охорони завітали у дитячі заклади області з подарунками. Відтак дітки Клеванської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату для розумово відсталих дітей отримали з рук правоохоронців спортивний інвентар.

Для дошкільного навчального закладу №2 “Золота рибка”, в якому виховуються малята з вадами зору, люди в погонах закупили спеціальне сенсорне обладнання, чим урізноманітнили та поліпшили педагогам роботу з дітьми з особливими потребами.

- Не стоїмо осторонь Рівненського дошкільного навчального закладу компенсуючого типу №56, в якому виховуються діти-інваліди, - продовжує Олександр Токар. - Ми подарували цьому закладу пилосмок та електропраску.

Сарненському фізкультурно-спортивному клубу інвалідів “Повір у себе” закупили спортивний інвентар, а Мирогощанському дитячому будинку-інтернату - взуття для діток.

Побували службовці міжрайонного відділу служби охорони ВДСО і в селі Здовбиця Здолбунівського району, де знаходиться будинок сімейного типу. Дітям-сиротам закупили продукти харчування. Надалі благодійна діяльність відділу державної служби охорони при УМВС України в Рівненській області не припинятиметься.

- На День довкілля плануємо допомогти впорядкувати дитячі майданчики, - зазначає психолог відділення по роботі з персоналом, відповідальна за сектор виховної та соціальної роботи Неля ГУЛЬЧУК. - Не будьмо байдужими до діток, які потребують нашої з вами турботи!

Телефон “гарячої лінії” (безкоштовний) ДДСО при МВС України: 8-800-502-22-00

12.04.2007Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 12.04.2007p. 
На головну сторінку