Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1014 від 06.05.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Есме Б’янко подала в суд на Меріліна Менсона: «Примушував наркотиками і силою»

Есме Б’янко подала в суд на Меріліна Менсона: «Примушував наркотиками і силою»

Англійська актриса, зірка серіалу «Гра престолів» Есме Б’янко подала в суд на співака Меріліна Менсона (справжнє ім’я Брайян Уорнер), звинувативши його в сексуальному насильстві і побоях. Про це повідомило видання ВВС.

У позові сказано, що Мерилін Менсон примушував актрису «наркотиками, силою і погрозами застосування сили». Крім того, стверджується, що рокзірка і його менеджер порушили закони про торгівлю людьми, виманивши її з Лондона в США порожніми обіцянками роботи.

Есме Б’янко заявляє в позові, що познайомилася з рокером в 2005 році. У лютому 2009 року він запросив її в Лос-Анджелес для зйомок музичного кліпу. Але коли вона приїхала, то виявила, що повинна залишитися в будинку Менсона, а знімальної групи там не було. За словами актриси, під час її чотириденного перебування її позбавляли їжі і сну, а також давали наркотики і алкоголь.

У судовому позові говориться, що вони почали сексуальні відносини з обопільної згоди в травні 2009 року і підтримували стосунки на відстані до 2011 року.

У своєму позові зірка «Ігри престолів» говорить, що Менсон примушував її до статевого акту, який часто був насильницьким і таким, що принижує гідність, іноді навіть коли вона була без свідомості або з інших причин не могла дати згоду.

Позивач стверджує, що пан Менсон зробив проти неї декілька актів сексуального насильства в 2011 році і згвалтував її в травні того ж року. Зокрема, актриса звинуватила Менсона в тому, що він одного разу замкнув її в спальні, прив’язав, побив батогом і навіть вдарив струмом.

Мерилін Менсон назвав висунуті проти нього звинувачення «жахливим спотворенням дійсності».

Нагадаємо, що це вже не перше звинувачення Меріліна Менсона в сексуальному і моральному насильстві. Раніше його звинувачували актриса Еван Рейчел Вуд та інші жінки.

06.05.2021



Рівне-Ракурс №10 від 06.05.2021p. 
На головну сторінку