Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №288 від 19.04.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Неформальне мистецтво

“Коханець коханки”

“Коханець коханки”

Презентація відбулася з третьої спроби

Свій черговий проект представив на суд глядача широковідомий у вузьких колах шанувальників образотворчого і музичного мистецтва рівненський фотомитець-неформал Олексій ПОТЯНОК.

Відкриття виставки своїх робіт у галереї “Щілина” він оформив як тусовку, де, крім нього самого, виступили льошині друзі-музиканти. Гості Олексія мали можливість послухати елегантних виконавців фламенко та українського фолку - гурт “Музика мрій”, а також схильний до автентичної музики “Дикий мед”, блюзово-джазовий дует “Miss Terry” з шалено чудовою вокалісткою Ольгою, “хардовий” “Pride”.

Льоша скромно позиціонує себе як фотоаматора, художника пера та пензля, а також менестреля, який голосить романси власного виробництва, від яких “пахнить” панківською естетикою. Як і обіцяв, Олексій “навінегретив” в одному творчому горщику всі фантазії, що давно варилися у його креативній голові.

Презентація виставки проходила у кілька етапів, основним з яких виявився третій, що відбувся минулого тижня. “Правильне” відкриття при повній підтримці преси і спонсорів можна вважати дивом. Друкувати запрошення і самі світлини допомогла відома рівненська фотофірма, у дружному колективі якої починав Олексій свій творчий шлях фотомайстра.

Своїм учителем Льоша Потянок вважає маститого фотомитця Леоніда Латті, який першим зустрів його у своїй фірмовій фотостудії і взяв молоде дарування під свою опіку. Шліфуючи майстерність фотографа у цій фірмі, пан Потянок отримав членський квиток Національної спілки фотохудожників України, зіп’явся на трамплін креативної творчості, взяв розгін, і котиться по ньому, провокуючи глядача на душевний неспокій і ворушіння власними мізками.

Чималу допомогу отримав Олексій від директора одного з рівненських медико-оздоровчих центрів Тетяни Заварзиної.

Звукову апаратуру для концерту надав великий друг молоді - МЕГУ ім. С.Дем’янчука. А головне, самі рівненські музиканти підтримали Олексія у його “музобозі”. Отак, з миру по зернятку - й заварилася каша під назвою презентація виставки “Коханець коханки”. А що з того вийшло - оцінювати вам, шановні потенційні глядачі!

19.04.2007Валентина ЗАХАРОВА



Рівне-Ракурс №10 від 19.04.2007p. 
На головну сторінку