Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1020 від 17.06.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Круті ігри-2021

Круті ігри-2021

Із 26-29 травня в м. Києві пройшов фінал ІІІ всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед школярів «Cool Games». Цього року він був присвячений святкуванню 30-річчя незалежності України.

Наш край на іграх презентували учні Рівненського навчально-виховного комплексу «Колегіум» Рівненської міської ради під керівництвом Олега Левенця та Сергія Примака, а також учні Крупецького ліцею Крупецької сільської ради Дубенського району під керівництвом Світлани Пилипаки. Очолював делегацію начальник Рівненського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України – Олександр Алексійчук.

За ці чотири дні, учасники отримали багато різних емоцій та можливість перевірити свою вправність у естафетах. Смак перемоги і гіркота поразки, радість і відчай супроводжували кожну команду протягом усіх змагань. Упродовж усіх випробувань школярі колегіуму Ольга Вишневська, Дарія Данильчук, Ярослав Приступа, Ілля Слободянюк, Поліна Дмитрук, Ангеліна Фурса, Вадим Дмитрук, Сергій Зінчук, Катерина Ярощук, Тимур Чудак, Віолетта Кравчук, Олександр Оверчук, Діана Палівода, Марк Каландюк демонстрували чудовий командний дух та вправну фізичну підготовку, змагаючись, отримували задоволення від перебування на фіналі кращих команд України.

Окрім спортивної частини, кожна область презентувала свій регіон у танцях та піснях. Рівняни підготували танок в етнічно-патріотичному стилі, за що й отримали відзнаку «За крутяцьку презентацію».

А ще, спортсмени колегіуму, познайомилися та сфотографувалися на пам’ять із заступником Міністра освіти і науки України, нашим земляком, Артуром Селецьким.

Підтримку у підготовці команди колегіуму до змагань надали народні депутати України Олександр Салійчук, благодійна організація «Благодійний фонд Олександра Салійчука» та Роман Іванісов.

Захід відбувся за сприяння Міністерства освіти і науки України, Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, а також Української федерації учнівського спорту.

17.06.2021



Рівне-Ракурс №10 від 17.06.2021p. 
На головну сторінку