Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1021 від 24.06.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Яскраві старти «Олімпійського літа»

Яскраві старти «Олімпійського літа»

Фізкультурно-оздоровчі заходи в літній канікулярний період «Олімпійське літо» продовжують свою ходу пришкільними таборами.

Цими днями одразу два досить цікавих спортивних свята відбулись у Рівному. Вже не вперше організатори – комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області співпрацюють з колективами Недільної школи Свято-Покровського собору «Премудрість Божа» та Рівненської гімназії «Гармонія».

В програмі заходу на учасників очікували як індивідуальні, так і командні завдання. Для участі в естафетах, а їх було запропоновано п’ять, діти заздалегідь були сформовані в команди та обрали для них назву. До складу кожного колективу входили школярі різного віку і статі, тому особливої переваги не мав ніхто. Всі чимдуж долали встановлені дистанції з різноманітним спортивним інвентарем, намагаючись дотримуватись правил, щоб не втратити ні секунди загального часу. Тут кожен хотів показати все, на що здатний, аби принести перемогу саме своїй команді.

Отож, найкращою серед команд Недільної школи стала «Торнадо», а в гімназії «Гармонія» почесне перше місце здобула команда «Ракета». По завершенню, нікому не було образливо за поразку, адже організатори відзначили призами і сувенірами від Відділення НОК України в Рівненській області всіх учасників заходу, а не лише переможців та призерів.

Надалі «Олімпійське літо» буде відвідувати пришкільні та дитячі санаторно-оздоровчі комплекси Рівненщини. Таким чином, дітлахи зможуть повною мірою долучитися до активного дозвілля у канікулярний період.

24.06.2021



Рівне-Ракурс №10 від 24.06.2021p. 
На головну сторінку