Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №289 від 26.04.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Гурманам

“Медовуха” - для всіх і для кожного!

Виробники “Медовухи” вдало поєднують давні українські традиції з сучасними технологіями

ТМ “Медовуха” - гордість вітчизняної лікеро-горілчаної галузі - яскравий приклад успішного поєднання українських традицій і європейських стандартів виробництва. Горілки й настоянки “Медовуха” - це результат відтворення старовинних народних рецептів кращими професіоналами алкогольної галузі за допомогою унікальної технології пом’якшення горілки натуральним медом.

Істинно український напій “Медовуха” має багату історію та особливу культуру споживання, засновану на знаннях багатьох поколінь наших предків. Наприклад, сьогодні вважається, що перед вживанням горілку необхідно сильно охолоджувати. Таким чином можна нібито уникнути різкого смаку й запаху алкоголю. Однак мало хто знає, що у випадку з високоякісними горілками й настоянками, такими, як “Медовуха”, сильне охолодження може зашкодити їхньому смаку й аромату. Щоб відчути неповторний смак справжньої “Медовухи”, її варто охолоджувати до +5 - +10° С. Щоб допомогти споживачам легко визначити ідеальну температуру охолодження “Медовухи”, на контретикетці розміщене зображення медового барильця. Коли “Медовуха” готова до вживання, зображення, виконане спеціальною термочутливою фарбою, змінює свій колір. Напередодні травневих свят, коли питання вибору напоїв до столу особливо актуальне, виробники “Медовухи” у такий спосіб виявляють додаткову турботу про споживачів. Наявність спеціального термознака на етикетці допоможе вам відчути неповторний смак справжніх українських напоїв ТМ “Медовуха – м’якше меду”!
26.04.2007Оксана САМІЙЛЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 26.04.2007p. 
На головну сторінку