Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1025 від 29.07.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Верес та Колос зіграли унічию у стартовому турі чемпіонату

Верес та Колос зіграли унічию у стартовому турі чемпіонату

Рівненський Верес та ковалівський Колос зіграли унічию у стартовому турі нового сезону чемпіонату VBet ліги.

Верес – Колос – 0:0

24 липня 2021 року, Луцьк, стадіон Авангард, 1140 глядачів

Арбітр: Дмитро Панчишин (Харків), асистенти: Ярослав Трехліб (Дніпро), Володимир Жарий (Дніпропетровська обл.), четвертий арбітр: Олександр Шандор (Львів), спостерігач арбітражу: Михайло Овчар (Калуш).

Верес: Когут – Солдат, Мірошник, Гончаренко, Нємчанінов, Полюлях (Кльоц, 75), Кучеров, Є.Пасіч (Дахновський, 81), Г.Пасіч (Гечев, 89), Гегедош (М.Шестаков, 75), Сергійчук (Гайдучик, 89). Запасні: Кичак, Махнєв, Петько, Тимофієнко.

Головний тренер: Юрій Вірт.

Колос: Волинець – Золотов, Павловець, Новак, Чорноморець, Мілько, Богданов (Задоя, 47), Чурко (Сорокін, 84), Ільїн (Дієго Сантос, 59), Костишин (Нурієв, 59), Сітчінава (Салабай, 84). Запасні: Маханьков, Гавриш, Петров, Ром.

Головний тренер: Руслан Костишин.

Попередження: Полюлях (38), Кучеров (88), Нємчанінов (90+5), Кльоц (90+6) – Ільїн (37), Сітчінава (82), Павловець (90).

Дотепер Верес та Колос зустрічалися між собою п’ять разів: 4 рази перемагали ковалівці, 1 перемогу святкували рівняни. У жодному з цих матчів не було зафіксовано нічиєї і жоден з цих поєдинків не завершився без забитих м’ячів.

Звітний поєдинок команди розпочали надактивно. Євген Пасіч пробив у руки воротарю з небезпечної позиції. У відповідь Форвард Колоса Ніка Сітчінава небезпечно пробивав метрів з десяти – повз ворота!

Втім, на тому небезпечні моменти у першому таймі вичерпалися. Наступного удару в бік воріт глядачам на трибуні довелося чекати пів години. Андрій Богданов наважився на удар метрів з 30-ти і м’яч пролетів зовсім поряд із поперечиною воріт Богдана Когута.

У неспішному темпі з великою кількістю силової боротьби команди відіграли майже годину гри. Футбольний цейтнот перервали брати Пасічі. Євген виконав класний діагональний навіс, а Геннадій точно і сильно пробив ножицями через себе – Колос виручив воротар!

Тут же Волинець вступив у гру, парирувавши удар Михайла Сергійчука з близької відстані у ближній кут.

Колос відповів миттєво. Спершу команду виручив Дмитро Нємчанінов, поборовшись і відігравши епізод до кінця. А потім Богдан Когут парирував удар від Анатолія Нурієва.

Ще більше оживив гру вихід Дахновського. Віталій одразу сам створив собі момент – вирвався на оперативний простір і цілив у дальній кут воріт – повз рамку!

Наприкінці гри обидві команди ризикували менше. У підсумку – нульова нічия. Перша в історії протистоянь Вереса і Колоса. Рівняни здобувають перше турнірне очко після повернення до Української Прем’єр-ліги.

Юрій ВІРТ: «Є відчуття, що могли здобути перемогу»

Головний тренер Вереса Юрій Вірт поділився емоціями після повернення рівнян до УПЛ матчем проти Колоса (0:0).

– Стартом я задоволений, ми показали хорошу гру. Так, без хвилювання не обійшлося, але не потрібно забувати, що наш суперник вдруге поспіль виходить у єврокубки, тому ми налаштовувалися на серйозну бойову гру, – відзначив Юрій Вірт у коментарі клубному каналу VeresTV.

Дійсно, можливо, в першому таймі не було так багато моментів, але тут треба віддати належне Колосу – це команда добротна, добре захищається і мало пропускає. Після перерви ми створювали моменти, десь не вистачило останньої передачі, останнього удару. Була нагода, коли чудову реакцію продемонстрував воротар Колоса.

Загалом результатом задоволений, але десь всередині є відчуття, що один гол могли б забити і здобули би перемогу. Тим не менш, давайте не будемо гнівити бога. Хлопці показали хороше бажання, хорошу самовіддачу. Було багато боротьби, ми її не програли, тому заслужили мінімум на нічию. А при більшому везінні – і на перемогу.

https://nkveres.com/ 

29.07.2021



Рівне-Ракурс №10 від 29.07.2021p. 
На головну сторінку