Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №289 від 26.04.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Міні-футбол

Поборемося за вищу лігу!

МФК “Рівне” - “Контингент” (Житомир) - 5:3 (4:2)

МФК “Рівне”, обігравши у принциповому протистоянні житомирський “Контингент” - 5:3, за тур до завершення регулярної першості майже напевне забронював собі місце у плей-офф. Напередодні звітної гри наші футболісти на одне очко випереджали у турнірній таблиці сусідів із Житомира, тож матч у Рівному мав вирішити, хто із претендентів здобуде третє місце, а хто задовольниться лише четвертим.

Матч розпочався із обопільних швидкісних атак. Суперники обмінялися результативними випадами: у рівнян на четвертій хвилині гол забив Савчук, а вже за кілька секунд зрівняв рахунок житомирянин Воловнік.

На десятій хвилині після сольного проходу флангом Дармовіс вдруге вивів господарів вперед - 2:1.

Гостям, підтримувати яких приїхала чимала торсида уболівальників із Житомира, знову не знадобилося багато часу, аби відігратися - відзначився Коваль.

На таку нахабність футболісти МФК відповіли двома влучними ударами. Спочатку Басюк після шедеврального пасу п’ятою Волоха переграв голкіпера “Контингента” на “п’ятачку”, а потім Дармовіс ударом здалеку довів рахунок до 4:2.

Щойно розпочалася друга половина гри, як футболісту “Контингента” Піхоцькому вдався непоганий дальній удар, відбити який голкіпер рівнян не зміг - 4:3.

Коли здавалося, от-от - і цифри на табло стануть рівними, фортуна знову посміхнулася рівнянам. Вдруге за гру помилився кіпер гостей, як і у першому таймі пропустивши дальній постріл Дармовіса - 5:3 - на користь МФК “Рівне”.

Ще однією гарною новиною став програш київської “Планети” львівському “Кардиналу” - 2:3. Тепер у разі перемоги в останньому турі у Дрогобичі (гра із “Каменярем” відбудеться 29 квітня) рівняни посядуть навіть не третє, а друге підсумкове місце у регулярному чемпіонаті.

26.04.2007Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 26.04.2007p. 
На головну сторінку