Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №209 від 13.10.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Цигарковий кіоск перетворився у склеп

Минулого четверга в одному з цигаркових кіосків, що знаходиться поблизу Ремзаводу міста Рівного, правоохоронці виявили труп 19-річної продавщиці. Протягом тижня обласним центром ходили різні чутки, навіть подейкували, що дівчину спершу зґвалтували, а потім убили.

Старший слідчий прокуратури м.Рівне Азіз Тємєшев, який розслідує справу, виявився небагатослівним щодо трагічного випадку, мовляв, триває слідство. Втім, спростував чутки з приводу зґвалтування дівчини.

Все почалося з того, що о шостій ранку люди, які проходили вулицею Соборною, помітили, що з цигаркового кіоску просочується дим. Вони викликали пожежників та правоохоронців. Відчинивши двері, оперативники побачили на підлозі дівчину, а довкола неї - розкиданий товар. Проте пожежу в кіоску спричинив невимкнений обігрівач.

- На шиї жертви зафіксовані сліди механічного удушення, - каже слідчий. - У ході оперативних дій того ж дня затримано 20-річного хлопця, який під час допиту зізнався в злочині і розповів, за яких обставин загинула дівчина.

За словами затриманого, він, перебуваючи в нетверезому стані, поліз уночі в кіоск, щоб вкрасти виручку та прихопити цигарки. Молода продавщиця в той момент задрімала. Коли ж прокинулася, то побачила в кіоску сторонню людину, котра забирала з каси гроші та кидала в свою торбу цигарки, презервативи. Звісно, дівчина зчинила галас, тому грабіжник почав її душити. Коли продавець непритомна впала на підлогу, він навмисне ввімкнув обігрівач, ініціюючи пожежу, щоб замести сліди злочину. Не вдалося...

Хлопець нині перебуває в ізоляторі тимчасового утримування. До речі, він уже відсидів свого часу строк за крадіжку.

13.10.2005Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 13.10.2005p. 
На головну сторінку