Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №290 від 03.05.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Програли “всуху”

Рівненський “Верес” у рамках чергового туру чемпіонату України з футболу у другій лізі поступився у виїзному матчі одному із лідерів першості - “Факелу” (Івано-Франківськ) - 0:2.

Господарі вирішили долю матчу ще в його дебюті. На четвертій хвилині гол у ворота Голюка забив Худобяк, а вже за десять хвилин подвоїв рахунок Салій. Підсолодити гіркоту поразки рівнянам міг Сидоров. Проте на сороковій хвилині гри Віталій не реалізував пенальті. Наступний матч “Верес” проведе вдома п’ятого травня проти тернопільської “Ниви”.

І все ж четверті

Доля рівненського волейбольного клубу “Регіна-Арт” вирішувалася підрахунком виграних партій та забитих м’ячів.

Нагадаємо, що за підсумками сезону рівнянки набрали однакову із черкаським “ЧІПБ-Круг” кількість очок - 61. Статистика наших волейболісток виявилася менш втішною, ніж у суперниць. За рівності виграшних партій у обох команд черкащанки мають більше забитих м’ячів. Тож підсумкове місце “Регіни-Арт” у чемпіонаті - четверте.

Феєрія голів

Набагато краще виступає у цьому сезоні МФК “Рівне”. В останньому турі регулярної першості рівняни каменя на камені не залишили від одного із аутсайдерів - клубу “Каменяр” (Дрогобич) - 11:4 (3:2).

Рівняни пропустили першими, але після цього “каменярі” поплатилися за свою нахабність.

По хет-тріку на свій рахунок записали Волох та Дармовіс, два голи забив Сондак, по разу розписалися у воротах суперників Басюк, Шипуков та Жак.

Таким чином, за підсумками регулярної першості, МФК “Рівне” посів друге місце, обійшовши у турнірній таблиці київську “Планету”. Кращим голеадором турніру став Роман Волох - 23 голи.

У плей-офф, міні-турнірі шести команд (по три кращих із західної та східної зон ліги), МФК “Рівне” поміряється силами із харківськими командами: “Олександр”, “Локомотив” та “ЗБК-5”.

03.05.2007



Рівне-Ракурс №10 від 03.05.2007p. 
На головну сторінку