Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №290 від 03.05.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На старт!

“Мама, тато, я - спортивна сім’я”

Третій щорічний обласний спортивний фестиваль під такою назвою відбувся 28 квітня у приміщенні Рівненського технікуму технології та дизайну. У заході, що відбувся за безпосереднього сприяння обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, взяли участь сім родин.

Змагання проходили у п’ять етапів: учасники визначали найкращих у традиційній естафеті з кубами, естафеті із дартсом (спортсмени цілили дротиками у мішень та стрибали на скакалці), стрітболі, флорболі та спортивній вікторині (по десять запитань із трьома варіантами відповідей).

У підсумку найбільш спортивною стала сім’я Астаф’євих (тато - Дмитро, мама - Ольга та донька Катя). Саме вони представлятимуть Рівненську область на всеукраїнських змаганнях, що проходитимуть 12-13 травня у місті Ковель.

Почесне друге місце посіла сім’я Саковичів, третє - сім’я Станків.

Директор обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, майстер спорту України, Павло Лавор:

- Обласний фестиваль “Мама, тато, я - спортивна сім’я” проводиться нами вже втретє. Гадаю, що цей захід стане традиційним. На жаль, проблемою є мала кількість учасників. Важко сказати, з чим це пов’язано. У районах начальники відділів з питань сім’ї, молоді та спорту звертають більше уваги на популярніші спортивні заходи, а на такі, як “Мама, тато, я - спортивна сім’я”, сил уже не вистачає. Сподіваємося на зміни після об’єднання відділів сім’ї, молоді та спорту - і на область, і на райони матимемо одне управління, а, отже, і одного керівника. Думаю, після цього справи підуть краще - кожен район на сімейному спортивному фестивалі буде представлений своєю командою.

Цього року, як і минулого, переможці обласних змагань поїдуть на всеукраїнський фестиваль “Мама, тато, я - спортивна сім’я”. З кожним роком набувається новий необхідний досвід. Тож, не сумніваюся, що змагання у Ковелі пройдуть, як завжди, на високому рівні. Будуть і екскурсії, і організований відпочинок.

03.05.2007



Рівне-Ракурс №10 від 03.05.2007p. 
На головну сторінку