Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1035 від 30.09.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Печиво Орео

Печиво Орео

200 г борошна; 70 г цукру; 80 г вершкового масла; 60 мл води; 1 ст.л. какао; 1 ч.л. какао чорного; 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю; 1 ч.л. солі; 1 ч.л. соди + сік лимона або оцет (для погашення); 1/4 ч.л. ваніліну. Помадка: 100 г цукрової пудри; 35 мл. води; дрібка солі; ванільний цукор;

25 г вершкового масла (кімнатн ої температури).

Розчинити сіль у воді, додати ванілін, какао, цукор, частину борошна – перемішати. Додати гашену соду – перемішати. Висипати крохмаль – перемішати. Додати розм’якшене масло – перемішати. Висипати залишок борошна. Замісити тісто і залишити на 30 хв. в холодильнику.

Тісто тонко розкачати (до 3 мм.) і вирізати кружальця. Випікати 15 хв при 180 С. З’єднати помадкою.

Помадка: Змішати всі інгредієнти крім масла і проварити 1-2 хв. Остудити – збити, в кінці додати масло – ще раз збити і відразу нанести.

30.09.2021



Рівне-Ракурс №10 від 30.09.2021p. 
На головну сторінку