Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №209 від 13.10.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Не будь байдужим!

Сашко Положинський збирає друзів

Саме під закличним гаслом “Не будь байдужим!” місяць тому в місті Костопіль пройшла мистецька акція, що мала на меті залучити молодь до проблем сучасності та показати, що лише об’єднане юне суспільство зможе подолати будь-які негаразди, що виникають у державі. Один з її організаторів, відомий співак і шоу-мен Сашко Положинський, лідер гурту “Тартак”, задоволений результатами першої акції, вирішив продовжити успішну справу. Тому 22 жовтня у місті Яготин, під Києвом, заплановано вдруге провести Громадський Почин під тим же гаслом.

Як і під час першого дійства, що відбулося 11 вересня, провідна ідея почину залишається та ж сама. Головною метою є утвердження в Україні європейських цінностей та доцільної поведінки в суспільстві. А щоб переконати, що кожен з нас відповідальний за довкілля, чистоту, культуру, що залишаться у спадок нащадкам, організатори закликають під час святкування та й узагалі в повсякденному житті дотримуватися чистоти та гарних манер.

Друга акція, як і попередня, складатиметься з двох відділень. У першій частині виступатимуть фольк-команди і лірники, які співатимуть етнічні українські пісні та розважатимуть присутніх народною творчістю. А от увечері на сцену вийде вже знайома “банда”, до якої ввійдуть групи “Скай”, “Флайzzza”, рівняни “От Вінта”, “Мотор’ролла” і “Тартак”. Вестиме дійство знову ж таки Сашко Положинський і, мабуть, як і раніше, в своїх улюблених джинсах та строкатій вишиванці.

Як повідомили учасники гурту “Мотор’ролла”, вони з радістю візьмуть участь у цій акції й охоче співатимуть для всіх, хто на неї завітає. Можливо, цього разу звук не “підкачає”, і волинська “Флайzzzа” з рокабілами “От Вінта” заспівають спільну композицію, яку готують уже кілька місяців.

13.10.2005Аліна Бануш



Рівне-Ракурс №10 від 13.10.2005p. 
На головну сторінку