Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1043 від 25.11.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс незвичайного

Зірки-діабетики

Зірки-діабетики

У діабетиків свій раціон. Їм не можна їсти багато солодкого, жирного і висококалорійного. До того ж, необхідно кілька разів на день перевіряти рівень цукру в крові.

Але не все так страшно: якщо вчасно діагностувати хворобу і навчитися її контролювати, можна прожити довго і щасливо. Прикладом цього є голлівудські зірки, які зуміли побудувати успішну кар’єру, поки шанувальники навіть не здогадуються про їх хвороби.

Зірки-діабетики: Анджеліна Джолі

Анджеліна Джолі належить до тих зірок, які дуже серйозно ставляться до свого здоров’я. Актриса зважилася на видалення грудей лише через імовірність раку молочної залози, до вже існуючих хвороб підхід у неї теж радикальний. Під час вагітності Джолі зіткнулася з гестаційним діабетом. Щоб утримувати рівень цукру в крові у нормі, актриса веде здоровий спосіб життя, стежить за харчуванням і регулярно проходить огляди у лікарів.

Зірки-діабетики: Шерон Стоун

Шерон Стоун народилася з діабетом і в дитинстві не вилазила з лікарень. До того ж, пізніше у майбутньої актриси виявили астму, алергію на кофеїн і безпліддя. А одного разу вона перенесла клінічну смерть... Проте, незважаючи на проблеми зі здоров’ям, актриса почувається щасливою.

Зірки-діабетики: Сільвестер Сталлоне

Незважаючи на те, що Сільвестер Сталлоне хворіє на діабет I типу, він не тільки знявся в десятках фільмів, а й професійно займається спортом і різними видами боротьби.

Зірки-діабетики: Сальма Хайєк

Сальма Хайєк, як і Анджеліна Джолі, зіткнулася з діабетом під час вагітності. Це сталося в 2007 році. Після народження дочки хвороба відступила, але актриса все одно продовжує вести здоровий спосіб життя, тому що знаходиться в зоні ризику.

Зірки-діабетики: Холлі Беррі

У 19 років Холлі Беррі впала в кому, тоді-то вона і дізналася, що хвора на діабет I типу. Вона змінила спосіб життя і перейшла на правильне харчування.

«Мета моєї дієти – взяти діабет під контроль. Мені подобається відчувати себе сильною і здоровою. Я намагаюся дотримуватися чотирьох невеликих прийомів їжі в день. Їм гори свіжих овочів, курку, рибу і макарони. Зовсім не їм червоне м’ясо, хліб і фрукти – в них багато цукру», – говорить Холлі Беррі.

Зірки-діабетики: Том Хенкс

У 2013 році у Тома Хенкса діагностували діабет II типу (зазвичай до нього призводить нездорове харчування). Сам актор каже, що хвороба у нього з’явилася через неправильні дієти та постійні стрибки ваги.

«Я ставлюся до покоління ледачих американців, які все життя веселилися, а тепер страждають через хвороби. Я був ідіотом», – говорить Том Хенкс.

Зірки-діабетики: Жан Рено

Жан Рено не раз говорив про те, що раніше в його житті було надто багато їжі, слави, подорожей. Можливо, саме це і призвело актора до діабету II типу, через що він змушений ретельно стежити за харчуванням і займатися спортом.

Зірки-діабетики: Алек Болдуін

Алек Болдуін вже давно бореться з діабетом за допомогою здорового харчування. Він повністю виключив зі свого раціону шкідливі продукти і схуд на 10 кілограмів. Крім цього, актор займається пілатесом, який допомагає йому боротися з діабетом.

25.11.2021



Рівне-Ракурс №10 від 25.11.2021p. 
На головну сторінку