Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №209 від 13.10.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Що ми їмо?

- Споживайте ковбасу – будете здорові, -

- Споживайте ковбасу – будете здорові, -

радять працівники Дворецького м’ясопереробного

Хто з нас не намагається дотримуватися заповіді правильного харчування?! Однак, не всім відомо, що з настанням осінніх холодів джерелом енергії, необхідної для зігрівання тіла, найліпше можуть стати ковбаса та інші м’ясні вироби. Крім того, в цих продуктах містяться незамінні амінокислоти, залізо і вітаміни групи В. Тому, купуючи м’ясні і ковбасні вироби, краще вибирати ті, в яких більше м’яса, менше жиру, крохмалю, рослинних компонентів і хімічних добавок.

- Чим дорожча ковбаса, тим вона смачніша і корисніша, - переконливо стверджує співвласник Дворецького м’ясопереробного пан Володимир.

Ця фірма випускає варені ковбаси в широкому асортименті – докторську, естонську, молочну, сардельки, сосиски. Ніби повсякденні назви, однак скуштуйте – і переконаєтеся, що місцеві м’ясопереробники не ховають у привабливих ковбасних батонах стабілізаторів, хімічних добавок і соєвих ізолятів.

- Ми виготовляємо продукцію з якісної вітчизняної сировини – яловичини і свинини, додаючи в ковбасний фарш традиційні українські приправи - сіль, перець, часник і коріандр. Упродовж семи років (саме стільки часу працює наше підприємство) намагаємося утримати стабільну ціну (ковбаси Дворецького м’ясопереробного коштують від 8 до 18 гривень). Крім того, робимо все, щоб урізноманітнити асортимент виробів. Ось, наприклад, нещодавно у рівненських супермаркетах та на ринках з’явився новий витвір наших ковбасників – курячий рулет. Він досить недорогий, але смачний, тому рівняни із задоволенням його купують і споживають, - розповідає пан Володимир.

Дворецькі ковбаси до смаку не тільки мешканцям Рівного (їх можна придбати на центральному та Андріївському ринках, у супермаркетах, гастрономах). Продукція підприємства користується попитом і в сусідньому Луцьку, і серед вибагливих жителів столиці.

Звісно, ринок щодня диктує м’ясопереробникам свої умови. Якщо товар неякісний, його просто ніхто не купуватиме. Тому про якість продукції повинен говорити споживач, а не виробник. Те, що на прилавках рівненських ринків і магазинів з’являється все більше дорогих ковбас без функціональних добавок, означає, що рівень культури харчування останнім часом значно підвищився.

- Однак, зупинятися на досягнутому в жодному разі не можна, адже й ковбаса, навіть найсмачніша, швидко приїдається, - говорить Володимир. – Тому я й мої колеги уважно стежимо за появою нових технологій, які розробляють вітчизняні інститути переробної промисловості. Крім того, ми переконані, що чим продукт натуральніший, тим він корисніший. Не шкодуйте м’яса – і ковбаса буде якісною!

Втім, неможливо уявити докторської без молока, яєць і цукру. Саме цей вид продукції, а також сардельки, найбільше подобаються дітям. А вибагливим гурманам до смаку салямі, виготовлена, як запевняють виробники, з чистого м’яса, або ж знаменита московська.

Багато підприємств випускають ковбаси з такими назвами, однак, не всі вони дотримуються чітко встановлених технологічних вимог. Утім, як запевняють власники Дворецького м’ясопереробного, їхня продукція виготовляється з натуральної сировини і з найкращими приправами. Тож спробуйте – і ви переконаєтеся в цьому.

13.10.2005Наталя ЛЕВЧУН



Рівне-Ракурс №10 від 13.10.2005p. 
На головну сторінку