Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1047 від 23.12.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Чотири інгредієнти, які вам варто додавати у свою каву

Чотири інгредієнти, які вам варто додавати у свою каву

Змініть правила вашої кавової гри. Ми назвемо чотири інгредієнти, які ви не додаєте в свій напій, а варто було б.

Какао-порошок

Мокко – стандартний напій звичайної кав’ярні, натомість проєднання кави і шоколаду створюють надзвичайно багатий напій. Ви можете додати шоколадного смаку в свою наступну порцію кави, додавши порцію (від 1 до 1,5 столових ложок) непідсолодженого какао-порошку в кавову гущу. Просто все добре змішайте і з’єднайте зварену каву з крапелькою вершків, щоб створити однорідний напій, що нагадує гарячий какао для дорослих.

Спеції

Додавання дрібки спецій у кавову гущу може змінити відтінок вашого звичного напою. Виберіть з можливих варіантів, таких як кориця, мускатний горіх, лаванда, кардамон тощо. Додавання різних спецій допоможе вам проявити творчий підхід із кожною наступною чашкою ранкової кави. Просто додатйе 1/4 чайної ложки обраної вами спеції до меленої кави і зваріть напій.

Екстракти

Екстракти призначені не тільки для випічки, вони можуть створити різноманітний світ ароматів вашої кави. Спробуйте базові поєднання, додаючи трохи ванільного або кокосового екстракту, або дивний вибір, додавши м’яту або ром. Додайте 1 чайну ложку до кави до заварювання, і ви відчуєте різницю.

Сіль

Так само як дрібка солі може покращити рецепт десерту, її додавання може покращити вашу наступну порцію кави. Сіль може «нейтралізувати» кавову гіркоту, роблячи напій більш м’яким. Просто додайте дрібку (приблизно 1/8 чайної ложки) до меленої кави до заварювання.

23.12.2021



Рівне-Ракурс №10 від 23.12.2021p. 
На головну сторінку