Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №209 від 13.10.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Опалювальний сезон

Фірма Vaillant: з нашим газовим котлом зустрічає дім теплом

Фірма Vaillant: з нашим газовим котлом зустрічає дім теплом

Серед джерел тепла для індивідуальних систем опалення беззаперечними лідерами є газові котли. Їхні переваги очевидні як для міської квартири, так і для заміського будинку: обігрівання приміщення впродовж усього року, висока якість гарячої води, широкі можливості у створенні, модернізації й реконструкції систем опалення, їх висока ефективність та економічність.

Газовий котел – апарат, який має найбагатші виробничі традиції на фірмі Vaillant. Починаючи з нього, в кінці 19 століття почалося сходження марки Vaillant, а сьогодні Vaillant – це найбільша фірма-виробник опалювальної техніки. Починаючи з 1874 року, підприємство виготовляє апарати для індивідуального приготування гарячої води для квартир та житлових будинків. Спираючись на багатолітній досвід, інженери фірми Vaillant постійно вдосконалюють апарати, і на даний час створене нове покоління продукції, яка задовольняє найвищі потреби по комфорту та економії. Недаремно саме котли фірми Vaillant уже тривалий час лідери продажу в Європі.

Нині асортимент фірми нараховує десятки моделей газових котлів, котрі є ідеальним вирішенням проблеми обігрівання приміщень будь-якої площі та постачання гарячої води, а настінний котел Vaillant може бути встановлений одразу після купівлі – все необхідне для роботи опалювального пристрою (розширювальний бак, запобіжно-скидний клапан, видаляч повітря, насос, термостат контуру опалення і термостат гарячої води, перемикаючий вентиль для нагрівання ємнісного водонагрівача) знаходяться всередині апарата. Настінний котел потрібно лишень під’єднати до системи опалення, водопостачання і відведення продуктів згорання та заповнити системи опалення технічною рідиною – він готовий до експлуатації.

До того ж, газові котли Vaillant ідеально підходять для роботи в українських умовах: вбудований регулятор тиску газу забезпечує роботу котла з номінальною тепловою продуктивністю при тиску газу від 13 Мбар, а мінімально необхідний тиск холодної води для котлів із вбудованим контуром нагрівання води становить лише 0,15 бар.

Офіційним представником фірми Vaillant у нашому регіоні є сервісний центр “Екомедтех”, котрий не лише продає газові котли цього виробника, але й здійснює їхнє гарантійне та сервісне обслуговування.

Звертайтеся за адресою: м.Рівне, вул.Соломії Крушельницької, 77-А і телефонуйте: 280-553, 282-702.

Придбавши настінний газовий котел Vaillant, ви отримаєте надійну, зручну в експлуатації техніку з великими функціональними можливостями та тривалим терміном служби.

13.10.2005



Рівне-Ракурс №10 від 13.10.2005p. 
На головну сторінку