Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №292 від 17.05.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Студентки розраховувалися “фальшивками”

Двох студенток з Млинова - Олену та Інну - правоохоронці затримали за підозрою в підробці грошей. Дівчата купували продукти харчування у місцевих крамницях, розраховуючись фальшивими купюрами номіналом сто гривень.

Палили сміття - разом із сином

Дворічний хлопчик із села Великий Мидськ Костопільського району був доправлений у районну лікарню з опіками тіла 1-3 ступеня. З’ясувалося, що дитя потрапило у вогонь, який розвели на власному подвір’ї батьки для спалювання сміття.

Смерть у колодязі

Мешканця села Сергіївка Рівненського району знайшли мертвим у власному колодязі. Односельчани припускають, що пенсіонер таким чином звів рахунки з життям, адже останнім часом частенько скаржився на гірку долю.

Бабусю не ображати!

До міліції на 50-річного сина Миколу та 39-річного онука Валерія поскаржилася 81-річна мешканка Дубровицького району Анастасія. Пенсіонерка стверджує, що родичі систематично погрожують їй фізичною розправою.

А брата вбив...

Мешканець Володимирецького району, 40-річний Петро З., під час суперечки, яка переросла у бійку, двічі вдарив брата у серце та живіт. Від отриманих травм 56-річний Сергій помер. Порушено кримінальну справу, матеріали направлено в прокуратуру району.

Стрілятимуть і вдень, і вночі

Бойові стрільби розпочалися з понеділка на Рівненському полігоні. Вони проводитимуться щодня, і вдень, і вночі, танковими підрозділами, а також підрозділами протиповітряної оборони. Триватимуть стрільби до 20 червня.

17.05.2007За повідомленням ЦЗГ УМВСУ в області, ГУ МНСУ в області



Рівне-Ракурс №10 від 17.05.2007p. 
На головну сторінку