Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №292 від 17.05.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Небезпечна стихія

Пора на пляж!

Пора на пляж!

На Рівненщині відкрили купальний сезон

За статистикою, кожен рік на водних об’єктах області гине понад 50 чоловік. Водна стихія забирає, перш за все, життя тих, хто проявляє легковажність, нехтуючи елементарними правилами безпеки.

Оскільки трагічні пригоди трапляються, як правило, в необладнаних і неперевірених місцях, а також у місцях, де купатися взагалі заборонено, співробітники управління МНС спільно з фахівцями аварійно-рятувальної служби здійснюють нині перевірки всіх водних об’єктів області з метою приведення їх у належний стан.

Шановні власники та орендарі водних об’єктів! Пам’ятайте, що відповідно до чинного законодавства ви несете всю відповідальність (у тому числі й кримінальну) за охорону життя людей на своїх водоймах. У зв’язку з початком купального сезону центр пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області звертається до вас із проханням у найкоротший термін вжити невідкладних заходів щодо запобігання загибелі людей на воді та приведення водоймищ у відповідність до вимог чинного законодавства України.

З метою запобігання трагічним випадкам на водних об’єктах Рівненщини в області вже організували три аварійно-рятувальні групи у складі обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах та дев’ять сезонних рятувальних відомчих постів, які забезпечені необхідним обладнанням.

17.05.2007Богдан МАМЧУР, начальник центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 17.05.2007p. 
На головну сторінку