Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №292 від 17.05.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Молодіжний рух

Жінок треба наслідувати

Вони цього варті

Підійшов до завершення один із найважливіших етапів проекту “Моя Патронеса - моя історія успіху” - інтерактивний тренінг “Я можу!”, організатором якого є міська молодіжна організація “Станиця Рівне Пласту - НСОУ” (курінь ім. Хариті Кононенко). Про це повідомив ЗІК.

Проект стартував шостого лютого з оголошення всеукраїнського конкурсу есе на тему “Приклад жінки в моєму житті”. Всього було отримано 17 робіт. У чотирьох вікових категоріях обрали по три переможці, яких нагородили цінними призами та відзнаками.

Найважливішим етапом проекту став дводенний тренінг “Я можу!”, що відбувся в Рівненському міському Палаці культури. Учасниками тренінгу стали молоді люди різного віку. Серед них - представниці дівочих куренів Пласту, громадських організацій та просто активної молоді з різних куточків України.

Учасники проекту мали змогу поспілкуватися з професійними психологами, зустрітися з відомими й успішними жінками громадського руху, а також відвідати мистецькі майстерні. Наймолодші учасниці обрали для себе малюнок, паперопластику, маски та боді-арт. Досвідченіші ж пластунки мали змогу позмагатися у складанні віршів і пісень, театральному мистецтві та журналістській майстерності.

Наразі в рамках проекту триває підготовка до видання книги “Моя Патронеса”, що стане логічним його завершенням. Матеріали для книги збирають самі пластунки та учасниці проекту. До неї увійдуть цікаві розповіді про відомих та маловідомих українських жінок, приклад яких вартий наслідування. Видання книги планується вже на початок червня. Частина книг буде подарована рівненським бібліотекам.

17.05.2007



Рівне-Ракурс №10 від 17.05.2007p. 
На головну сторінку