Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №292 від 17.05.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ближче до тіла

А якщо...

У тебе має бути перше побачення з чоловіком твоєї мрії у тебе вдома.

Чудово! Ти - господиня території, а вдома і стіни допомагають. Почни готуватися зранку. Поніжся в постелі, помрій про вечір. Приготуйся побавитися. Влаштуй генеральну репетицію. З якої пози тобі хотілося б почати? Якою продовжити?

Усе, що цікавить чоловіка твоєї мрії, - це ти і секс із тобою. Тому дай спокій каструлям і не готуй щедрої вечері. Більше користі принесуть твої зусилля у сфері чуттєвості. Вибирай за смаком і бажанням: аромаванна, аромасвічки, шовкова білизна і навіть еротичний масаж у салоні краси. Шампанське і норвезького лосося у холодильнику рекомендують мати навіть запеклі фен-шуїсти - атмосфера чуттєвої радості гарантована. Так що люби себе так, як хочеш, щоб він любив тебе.

І ще. Якщо чоловік жадає від тебе кулінарних витребеньок та стерильної чистоти, запитай себе: і це чоловік моєї мрії?

Оба-на!

Іноді, у пориві пристрасті, забуваєш про презерватив, а потім зранку ти виявляєш його в собі.

Кілька років тому з однією моєю знайомою стався кумедний випадок. Якось після жагучої ночі кохання вона пішла на прийом до гінеколога. Лікар, починаючи огляд, вигукнула: “Забули витягти тампончик?”. І витягла пінцетом презерватив. “Симпатичненький, рожевий! Ну, нічого, буває”, - весело сказала гінеколог. І вони разом посміялися. Лікар продовжила огляд, і раптом моя подруга почула: “О, там ще щось є. Цей - зелененький!”. На гінекологічному кріслі подруга що називається пекла, тобто почервоніла, мов буряк, і ледь вимовила: “Так, мій чоловік має бурхливий темперамент”.

Якщо з вами трапилася схожа історія, не бійтеся. Нічого поганого не станеться ні з вами, ні з презервативом. Гінекологи підтверджують: “Перебування презерватива всередині жіночого тіла є цілком безпечним. Хімічний склад піхви не в змозі пошкодити латекс. Просто будете відчувати дискомфорт”.

Та є одне “але”. Зауважте: моя подруга займалася сексом із чоловіком. Презервативом вони користувалися, щоб вона не завагітніла. Про неприємні хвороби не було й мови. А от із не зовсім знайомим партнером і таке можливо. Не думайте, що все це якось минеться і не займайтеся самолікуванням - наступного ж дня підіть до лікаря і перевіртеся на інфекцію та вагітність. Гінекологи підтверджують, що сучасна медицина пропонує перевірку вже наступного дня після статевого акту й екстрену профілактику в разі зараження. Тому лікування можна почати відразу ж.

17.05.2007Сторінку підготувала Ольга РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 17.05.2007p. 
На головну сторінку