Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №293 від 24.05.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Тест

Скажи мені, як ти керуєш машиною, і я скажу, хто ти

За манерою керування автомобілем психологи можуть визначити вашу вдачу, ступінь агресивності й терпіння. Виберіть один із трьох варіантів відповідей.

1. За вами настирливо їде якийсь водій. Ви:

а) проігноруєте його; б) натиснете на акселератор; в) злегка пригальмуєте.

2. Ви за декілька метрів від перехрестя, а сигнал світлофора змінився із зеленого на жовтий. Ви:

а) вчините відповідно до вказівки світлофора; б) натиснете на газ і в останній момент перетнете перехрестя; в) пригальмуєте.

3. Година пік. Буквально за декілька сантиметрів від кузова вашого авто пролетіло інше. Ви:

а) пригальмуєте і “охарактеризуєте” водія; б) запекло посигналите і люто подивитеся на нахабу; в) спокійно пропустите його, розсудивши, що година пік - це завжди кошмар.

4. Вам необхідно повернути або змінити смугу прямування. Ви:

а) в обох випадках увімкнете сигнал повороту; б) включаєте його тільки у випадку повороту, зміна смуги для вас не важлива; в) ніколи не вмикаєте сигнал повороту.

5. Ви під’їхали до нерегульованого перехрестя одночасно з трьома іншими машинами. Ви:

а) уступите їм шлях; б) якщо доїхали першим, вважатимете, що маєте перевагу; в) використаєте правило “перешкода справа” і зробите маневр відповідно до нього.

6. Дехто може дозволити собі робити за кермом усе. Ви:

а) вмикаєте неголосно радіо і слухаєте джаз; б) слухаєте важкий рок, говорите по мобільному телефону, п’єте воду та займаєтеся іншими справами; в) слухаєте новини.

7. У вас є вибір маршруту до місця роботи. Ви:

а) виїжджаєте заздалегідь і добираєтеся манівцями; б) завжди їдете по головній магістралі; в) слухаєте новини з траси і вибираєте оптимальний шлях.

8. Тисячі водіїв порушують швидкісний режим. Ви:

а) декілька кілометрів дозволяєте собі перевищити швидкість, але в межах розумного; б) постійно їздите на граничній швидкості; в) строго дотримуєтеся швидкісного режиму.

9. Якщо ви в машині зі своєю коханою (коханим):

а) розслабляєтеся і дозволяєте їй (йому) сісти за кермо; б) будете законослухняним водієм; в) вчините залежно від настрою.

10. Водіння - достатньо важливий етап для кожної молодої людини, яка дорослішає:

а) вас навчив керувати автомобілем хтось із членів сім’ї; б) старший товариш допоміг вам осилити цю науку; в) ви навчилися керувати авто у школі автолюбителів.

Більшість відповідей “а”. Ви виконуєте майже всі вимоги правил, але іноді дозволяєте собі їх ігнорувати. Ви не сприймаєте життя серйозно, маєте достатньо терпіння, але не дозволяєте іншим використовувати його до межі. Для вас найважливіше - їзда сама по собі, а не досягнення кінцевої мети.

Більшість відповідей “б”. Для вас головне - не гаяти час. Ваше життя - суцільна гонка. Прагнення встигнути все привабливе для навколишніх, але іноді ви відштовхуєте їх агресією. Вас цінують на роботі за підприємливість. Але вам не обов’язково завжди бути першим. Знайдіть час хоча би помилуватися природою.

Більшість відповідей “в”. Ви неухильно дотримуєтеся правил, завжди зосереджені, дієте відповідно до логіки і педантичні в роботі, ніколи не переступите межу дозволеного, нетерпимі до ледарів. Але іноді вам хочеться зробити щось легковажне. Що ж, привабливість людського життя - саме в його різноманітності.

24.05.2007



Рівне-Ракурс №10 від 24.05.2007p. 
На головну сторінку