Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №294 від 31.05.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Банки

Автомобільні перспективи

“Автомобіль - не розкіш, а засіб пересування” - погоджуємося ми з відомим висловлюванням. “І вигідний бізнес”, - справедливо кажуть підприємці. Адже сьогодні важко уявити собі успішну компанію без власного транспорту. Завжди потрібно щось перевезти, підвезти, завезти, кудись під’їхати. Справи ж не чекають! І чим інтенсивніше розвивається підприємство, тим більш необхідною стає потреба придбати автомобіль з комерційною метою.

Однак компанії досить часто не здатні виділити зі свого бюджету велику суму для придбання необхідної машини. А що вже говорити про молодих підприємців, чий бізнес лише починає набирати обертів, адже на цьому етапі рахується кожна гривня. “Що ж робити у таких випадках?” - часто запитують бізнесмени. Відповідь напрошується сама собою - потрібно шукати вигідні пропозиції з кредитування, розроблені спеціально для бізнесу. “Але часу на пошуки катастрофічно не вистачає, та й не всі фінансові організації надають таку послугу”, - турбуються ділові люди. Що ж, добродії, спробуємо вам допомогти.

Оформити кредит на купівлю комерційного автотранспорту можна в Надра Банку! Тут пропонують укласти угоду та стати щасливим власником мікроавтобуса, автобуса, вантажівки або легкового автомобіля-таксі на вигідних умовах, придбати новий транспорт і такий, що був в експлуатації. Також можна оформити в кредит і обов’язкове страхування. У будь-якому разі умови отримання кредиту будуть оптимальні й індивідуальні для кожного.

Надра Банк пропонує скористатися новим продуктом і тим підприємцям, які, маючи стабільний прибуток, не бажають відпочивати на лаврах, а прагнуть збільшити свої доходи за допомогою машини (наприклад, використання автомобіля в якості таксі).

Дуже важливою для багатьох підприємців є можливість оформлення кредиту в Надра Банку без первісного внеску. До того ж, нотаріального завірення договору застави не потрібно, що істотно зекономить ваші гроші й час.

Не секрет, що кожен бізнес індивідуальний, у кожного своя специфіка, а тому прибуток часто-густо залежить від об’єктивних причин, наприклад, сезонності й т.п. З огляду на це, Надра Банк надав клієнтам можливість одержати відстрочку погашення кредиту до трьох місяців; до того ж, вони можуть виплачувати необхідну суму як щомісяця або щокварталу рівними частинами, так і за графіком. І ще - при достроковому погашенні кредиту не потрібно платити ніяких комісій.

Певно, підприємців, які не намагаються постійно розвивати свою компанію, вдосконалювати свій бізнес та перебувати на вершині успіху, не існує. Ви хочете бачити свій бізнес саме таким? Натякаємо, гарний автопарк цьому дуже сприяє!

Валентина Волошко, в. о. директора Департаменту продажів малому й середньому бізнесу Надра Банку:

“Сьогодні на ринку банківських послуг дуже мало цікавих пропозицій щодо комерційного автотранспорту. Тому Надра Банк вирішив дати можливість кожному підприємцю реалізувати свою заповітну мрію - придбати автомобіль. Для цього був запроваджений новий продукт - кредит на купівлю комерційного автотранспорту. Розробляючи цю пропозицію, ми намагалися врахувати різні варіанти типів транспорту, строків та схем фінансування, а також вік автомобіля”.

Ліц. НБУ №21 від 23.08.02

31.05.2007



Рівне-Ракурс №10 від 31.05.2007p. 
На головну сторінку