Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №294 від 31.05.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Месьонц їздитиме за “Ураган”

Переможець нещодавнього Кубку мера зі спідвею, що проходив у Рівному, Павел Месьонц, захищатиме кольори команди Трофимова під час турне “Урагану” по Росії.

Нагадаємо, що рівняни у період із 31 травня до 14 червня проведуть чотири гостьові календарні гонки: із “Востоком”, “Салаватом”, СТМК “Турбіна” та СК “Турбіна”. За інформацією офіційного сайту СК “Трофимов”, у Росію їдуть такі спідвеїсти: Володимир Колодій, Олег Немчук, Олександр П’ятничко, Ярослав Полюхович, Олександр Дікал, Станіслав Огородник, Павел Месьонц і Володимир Трофимов. На жаль, через травму не зможе допомогти команді Андрій Карпов. Не поїдуть до Владивостока і Кястас Пуоджукс та Томаш Хжановскі.

Результативна нічия

Рівненський “Верес”, ведучи у рахунку після першого тайму, задовольнився лише нічиєю у виїзній грі проти чернівецької “Буковини” - 1:1.

На сорок третій хвилині матчу рахунок відкрив Василь Лавренюк, проте вже у дебюті другої половини гри господарі відігралися - на п’ятдесят другій хвилині відзначився Андрій Лахнюк. Останні п’ять хвилин зустрічі “Буковина” грала у меншості, але “Верес” так і не зумів скористатися чисельною перевагою.

Після двадцять п’ятого туру “Верес” посідає тринадцяте місце у турнірній таблиці. В активі рівнян - дев’ятнадцять очок. Наступний матч підопічні Івана Кованди зіграють третього червня вдома проти клубу “Нафком” (Бровари).

Гру Франція - Україна судитиме “друг” Зідана?

За інформацією французьких ЗМІ, головним арбітром відбіркового матчу Євро-2008 Франція - Україна призначений іспанець Луіс Медіна Канталехо.

Нагадаємо, що він працював четвертим суддею на фінальному матчі ЧС-2006 у Німеччині і саме за його підказкою аргентинець Орасіо Елісондо вилучив з поля капітана французької збірної Зінедіна Зідана.

31.05.2007Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 31.05.2007p. 
На головну сторінку