Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №294 від 31.05.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Русалоньці

Вибираємо купальник

Вибираємо купальник

Щоб купальник гарно сидів на фігурі, підкреслюючи ваші принади і приховуючи недоліки, треба правильно його підібрати. Кожному типу фігури підходить свій купальник.

1Якщо у вас великі груди, а сама ви мініатюрна, віддайте перевагу купальнику з чашками на кісточках і обов’язково з бретелями, що забезпечують максимальну підтримку грудей. Чудово виглядають на мініатюрних жінках фасони купальників із запахом. Вони створюють діагональну лінію на грудях і відволікають погляд на нижню частину. Кольорова гама: верхня частина купальника темна, нижня - світла з малюнком. Для корекції талії вибирайте купальник з темним верхом і світлим низом з вертикальними смужками.

2 Повній мініатюрній панянці потрібно мати купальник по фігурі, але у жодному випадку не тісний. Повна жінка краще виглядає в цілісному купальнику глибоких кольорів з матової тканини. Бажаний середньої висоти виріз по стегнах. Вставки, що втягують живіт, будуть формувати талію на зразок корсета. Необхідні чашки з кісточками і високий вміст лайкри у складі тканини (проте тканина не повинна бути блискучою). Пошукайте купальник із безліччю вертикальних деталей, широкими бретелями і досить низьким вирізом.

3 Якщо у вас короткі ноги, візуально подовжити їх допоможуть купальники з високо вирізаними по стегнах трусиками (проте, якщо у вас повні стегна, то уникайте таких купальників, оскільки вони тільки привернуть увагу до “важкого” низу). Вам підійдуть суцільні купальники з вертикальними лініями, які повинні доходити до лінії грудей.

4 Якщо у вас дуже широкі плечі, також уникайте високих вирізів. Вам ідеально підійдуть купальники з глибоким V-подібним або круглим вирізом. Такі фасони допомагають візуально звузити плечі.

5 Якщо ж у вас вузькі і похилі плечі, уникайте купальників з глибоким V-подібним вирізом, а також вертикальних ліній у верхній частині купальника. Щоб вирішити проблему і візуально зрівноважити нижню частину фігури з верхньою, вам краще придбати купальник з широко розставленими бретелями і високою лінією вирізу. При цьому зверніть увагу і на кольорову гаму. Краще, якщо верх купальника буде світлим, а низ - темнішим і однотонним.

6 Високий зріст - це, зазвичай, перевага. Вам чудово підійдуть бікіні з широкими бретелями, бюстгальтери без бретелей - бандо і труси-шорти. Можна не боятися контрастних кольорів. Бікіні підійде і високій повній жінці. Пошукайте купальник з діагональним або поздовжнім малюнком. Труси-шорти чудово виглядають на високій жінці з довгими ногами і подовженою грудною кліткою.

7 Тим, у кого коротка талія, ідеально підійдуть цілісні купальники з вертикальними деталями (смужки, малюнки, шви, ряд гудзиків і т.д.), які візуально подовжуватимуть торс і з чашками на кісточках, щоб підняти груди якомога вище над лінією талії. Цілісний купальник з вертикальними вставками, що різко виділяються, подовжуватиме фігуру з короткою талією. Чудово підійде купальник з комбінованих різнокольорових горизонтальних смуг.

8 Якщо у вас широкі стегна, уникайте світлих блискучих тканин, поясочків-ремінців і поперечного малюнка в нижній частині. Остерігайтеся підкреслювати талію. Вам підійде цілісний купальник із вставками, що втягують живіт. Вдалим буде вибір купальника з яскравим верхом (колір і малюнок) і гладким низом або з вертикальним малюнком, бажані широко розставлені бретелі. Вас зроблять стрункою діагональні смуги, що сходяться на животі або стегнах.

31.05.2007



Рівне-Ракурс №10 від 31.05.2007p. 
На головну сторінку