Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №295 від 07.06.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Турбота про майбутнє

Не дати згаснути юним талантам!

4 червня на базі Національного університету водного господарства та природокористування відбулося підписання угоди про співпрацю між Рівненською Малою академією наук учнівської молоді та Національним університетом водного господарства та природокористування. asus cd

Як повідомив ЗІК, згідно з умовами угоди відтепер кращі з кращих учнів академії матимуть доступ до наукових лабораторій університету, спілкуватимуться з науковцями ВНЗ, а за результатами навчання матимуть можливість вступити до університету за спрощеною системою.

Присутній на заході директор позашкільного навчального закладу “Мала академія наук України” Оксен Лісовий зазначив, що Рівненщина - одна з небагатьох областей в Україні, де відбувається укладання подібних угод. Гість із Києва залишився дуже задоволеним від того, як організовується робота з селекції обдарованих учнів у регіоні. “Адже завдання Малої академії наук - виявити та забезпечити умови для розвитку таланту в обдарованої дитини, не дати йому згаснути”, - вважає Оксен Лісовий.

У свою чергу ректор НУВГП Василь Гурин повідомив, що престиж ВНЗ формують його студенти та випускники. Тому “водник” приділяє велику увагу підготовці фахівців. Про це свідчить хоча б і вступний конкурс - два чоловіки на місце на платну форму навчання. “Нам дуже важливо, аби до нас потрапляли кращі з кращих: такі умови диктує ринок та здорова конкуренція”, - підкреслив Василь Гурин.

07.06.2007



Рівне-Ракурс №10 від 07.06.2007p. 
На головну сторінку