Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №295 від 07.06.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Долі людські

Готувався бути ченцем, а став рецидивістом

Готувався бути ченцем, а став рецидивістом

У лікарні від тяжких тілесних ушкоджень помер відомий костопільський бізнесмен, директор місцевого комп’ютерного клубу 31-річний Дмитро К. На вулиці з молотком та металевою трубою на нього напала зграя молодиків. Трьох із них затримали відразу, а 31-річного Олександра, який чотири роки перебував у міжнародному розшуку - нещодавно… ангар

Лютневий вечір для Дмитра - уродженця Донецька, який заснував бізнес у Костополі, став останнім. Четверо молодиків намагалися за допомогою фізичної сили “вплинути” на заможного чоловіка та переконати, що за окрему плату вони надійно “охоронятимуть” його бізнес. “Кришувальників” Дмитру не знадобилося: через декілька годин після нападу він помер.

У березні 2004 року трьох підозрюваних засудили. А на четвертого - жителя Рівного Олександра подали у розшук.

Зі слів старшого оперуповноваженого карного розшуку Рівненського МВ УМВС Михайла НИКОНЧУКА, Олександр із мамою мешкав у Рівному й активно займався спортом. Він тривалий час прислужував в монастирі, допомагав священику в церкві. Олександр був міцної статури чоловік. Потім він очолив охорону ринку “Андріївський” в обласному центрі. Згодом з’явилися нові зв’язки. Олександрові почали довіряти кримінальні авторитети області. А незабаром молодик став співучасником нападу на бізнесмена в Костополі.

Після злочину чоловік зник з області і почав переховуватися. І хоча підозрюваного оголосили в міжнародний розшук, більше чотирьох років продовжувалась його одіссея на території України. Розшукуваного все-таки вдалося заманити до Рівного, де кремезного чоловіка опівдні затримали бійці спецпідрозділу “Сокіл”, працівники “Грифона” та оперативники карного розшуку області.

Зараз Олександр Л. перебуває у слідчому ізоляторі м.Рівного. Він щиро розкаявся у скоєному.

07.06.2007Олена КУЗЬМЕНКО, старший інспектор ЦЗГ УМВСУ в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 07.06.2007p. 
На головну сторінку