Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №295 від 07.06.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Тет-а-тет

Цікава самотність

Цікава самотність

Коханий поїхав на заробітки або ти порвала з бойфрендом і тепер тривалий час не будеш або не хочеш займатися сексом із чоловіком. Як отримати з цього періоду користь для душі й тіла?

У житті практично кожної жінки буває такий період. Тут усе залежить від твого ставлення до того, що відбувається.

Наш консультант, головний сексопатолог Рівненської області Валентин ГАЛИЦЬКИЙ зазначає, що позитивний настрій допоможе з користю провести час без сексу з чоловіком. Варто створити яскраві, насичені сексуальні образи у своїх фантазіях. Думка матеріальна, тому на енергетичному рівні фізичний контакт і секс у фантазіях - рівнозначні. Так можна розвинути свою уяву і чуттєвість. А накопичений потенціал сексуальної енергії варто сублімувати собі на користь.

Гінекологи ж рекомендують використовувати цей період для розвитку м’язів піхви за допомогою вагінальних кульок і фалоімітатора (обов’язково використовуйте лубрикант і презерватив). Одержите відразу кілька вигод: пізнаєте себе й навчитеся керувати своїм тілом; треновані м’язи піхви вбережуть від опущення матки; крім того, згодом матимете переваги під час сексу з чоловіком. Так без труднощів можна сповна реалізувати свої природні сексуальні потреби.

07.06.2007



Рівне-Ракурс №10 від 07.06.2007p. 
На головну сторінку