Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №295 від 07.06.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс інтимний

Варто знати

Пограйтеся у сліпу бабу

Більшість чоловіків зізнаються, що справжнє задоволення одержують у той момент, коли вони є джерелом щастя для своєї жінки.

Відомо, що відключення будь-якого з п’яти почуттів загострює інші. Зав’яжіть один одному очі! Зовнішні чинники зникнуть, і ви цілком зосередитеся на внутрішніх відчуттях та отриманні задоволення. А виходить, і оргазм буде яскравішим.

Без слів

Думаєте, тільки жіночі груди варті уваги? А от і ні! Чоловічі не менш привабливі. Доторкніться долонею до центру його грудей, і ваш партнер відчує сильне емоційне збудження. Так ви зможете без слів сказати про своє сексуальне бажання.

Секс-романтика

Дайте романтичні імена своїм статевим органам. І тоді навіть у товаристві ви зможете домовитися про рандеву: “Мадам Ванесса переказує тобі вітання і пропонує зустрітися”. А він може надіслати тобі квіти з запискою від містера Филіберто. І ти відразу зрозумієш, про що йде мова.

Чуттєве тремтіння

Потилиця дуже чутлива до пестощів. Лише один дотик до неї миттєво розслаблює і занурює у стан невимовної насолоди. Попроси чоловіка злегка потягнути тебе за волосся - і ти відразу почнеш тремтіти від бажання.

Вишукане задоволення

Легко зрозуміти чоловіка, що любить інтимне вишукане задоволення. Адже твої ступні - такі бажані! У ступнях міститься багато нервових закінчень, що стимулюють збудження. Поцілунки пальчиків і між пальчиками доречні на будь-якій стадії сексуальної гри.

Усередині або зовні?

Під час сексуальних пестощів стегна ніколи не обділені увагою. Особливо чутлива їхня внутрішня сторона. Попроси партнера поцілувати ці місця. Хто з вас сильніше збудиться? Адже чим вище, тим смачніше!

Перемкни його

Спробуй перемкнути його увагу на себе поцілунками в перервах на рекламу. Ніжно обійми чоловіка і розкажи на вушко про свої найпотаємніші інтимні мріїї. ТАКІ розмови ще нікого байдужим не залишали!

07.06.2007



Рівне-Ракурс №10 від 07.06.2007p. 
На головну сторінку