Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №296 від 14.06.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Рух “За життя”

Аборт - це вбивство!

За статистикою програми розвитку ООН, щороку 500-700 тисяч українок вбивають своїх ненароджених дітей. На Рівненщині робиться приблизно 10 тисяч абортів на рік. На жаль, вказане число є далеко не повним. разъезд

Днями в обласному центрі відбулася надзвичайно важлива акція, спрямована на подолання такого внутріутробного геноциду. Координатори заходу Антоніна ТОРБІЧ та диякон Свято-Софіївської парафії КП Віталій ПОРОВЧУК зазначають, що найбільше абортів роблять жінки віком до сорока років, виховані ще за часів радянської влади. І аж ніяк не дівчата студентського віку. Саме тоді, за Союзу, переважала думка, мовляв, аборт - це невеличка операція з переривання вагітності, подібна до видалення зуба. І ніхто на державному рівні не визнавав, що насправді аборт - умисне вбивство дитини, яка живе в лоні матері й за кілька місяців вперше гляне на світ божий.

Учасники Руху “За життя” з освітньо-пізнавальною метою побували в рівненських школах і визнають, що нинішні старшокласники досить добре обізнані з проблемами та ускладненнями, які неминуче виникають під час штучного переривання вагітності. Що приємно, абсолютно всі лікарі підтримують громадську ініціативу з подолання, так би мовити, абортальної неосвіченості населення. Медики нині не виправдовують, як раніше, аборт тим, що дитя може народитися хворим або мамі загрожує смерть під час пологів. Хоча наше законодавство робити аборти не забороняє. Так само закон дозволяє і контрацепцію як спосіб уникнути аборту. Але треба знати, що більшість сучасних контрацептивних препаратів мають абортивну дію.

14.06.2007Ольга ЯРОШ



Рівне-Ракурс №10 від 14.06.2007p. 
На головну сторінку