Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №296 від 14.06.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#N-km

Дорога земля лежить перелогом!

Поки господарі Рівненщини чекають на узаконений продаж землі, щоб так-сяк поліпшити своє матеріальне становище, в області облогує понад 136 тисяч гектарів орного чорнозему. В основному невикористаними залишаються селянські паї, при тому не десь далеко на Поліссі, а поблизу обласного центру.

От молодці-копитківці!

У Здолбунівському районі вчетверте відбувся півфінал культурно-дозвільного комплексу серед сільських рад. У цьогорічному конкурсі загалом перемогла Копитківська сільська рада (голова сільради Марія Фішер), до якої входять села Новомильськ, Мар’янівка, Степанівка та власне Копитків. Дорослі й малі охоче змагаються у спортивних іграх, художній самодіяльності та народних ремеслах. Фінал же дозвільного конкурсу запланували на 1 липня у Здолбунові.

Лукавство міської влади

“Вони зрубали наші ялинки, а ми не будемо купляти їхнього одягу!” - кажуть чимало рівнян, які є ровесниками голубих ялинок біля Свято-Воскресенського собору та Будинку одягу. Власники останнього знищують ошатні хвойні красуні на місці, де збираються побудувати ще один торговий корпус. А тим часом влада закликає городян берегти квітники, не красти розсади та не смітити. І чим це не лукавство?..

З’явилися трускалки - подорожчав цукор

У магазинах та на базарі традиційно в червні почав дорожчати цукор (більше 3 гривень за кілограм проти недавніх 2,20). Підливає оливи у вогонь ще й асоціація “Укрцукор”: мовляв, через посуху цукру заготовлять значно менше запланованого. Експерти не заперечують, що бурякові лани невеликих селянських господарств від спеки таки потерпають.

14.06.2007



Рівне-Ракурс №10 від 14.06.2007p. 
На головну сторінку