Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №297 від 22.06.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Партактив

У рівненських комуністів - новий лідер

Про це минулої неділі повідомив на прес-конференції другий секретар ЦК КПУ, народний депутат Ігор Алєксєєв. За його словами, Микола Кухарук, який багато років очолював обласний комітет КПУ, переходить на господарську роботу в столицю, хоча залишається на партійному обліку в Рівному. В зв’язку з цим рівненські комуністи на пленумі обрали новим першим секретарем обкому Олександра Вознюка. dvd lg

На сьогоднішній день Комуністична партія є вагомою та чисельною політичною силою області. Як повідомив Ігор Алексєєв, в обласну організацію входять 1750 комуністів. На теренах області діє 183 первинні організації. В усіх районах, крім Демидівського, функціонують райкоми партії. На думку другого секретаря КПУ, сьогодні для партії є важливим роз’яснення позиції комуністів, залучення до її лав молоді. Останнє – дійсно серйозне завдання, враховуючи суттєве “полівіння” значної частини молоді та антиглобалістські настрої широких верств населення.

Окремою темою прес-конференції стали вибори. Хоча комуністи сьогодні є членами правлячої коаліції, вони на вибори підуть окремо, однак, за словами Ігоря Алексєєва, владі потрібно прийняти цілу низку документів, аби дострокові вибори відбулися. Шанси у КПУ на них добрі, вважають активісти партії, бо саме ця політсила є найбільшою та найвагомішою серед лівих партій України. Дійсно, комуністи отримували значний відсоток голосів на усіх виборах, в яких брала участь партія, і нинішні навряд чи стануть винятком. Тим більше, що сьогодні розробляється стратегія діяльності КПУ під час виборчих перегонів, враховуючи регіональні особливості держави.

22.06.2007Володимир КОНЄВ



Рівне-Ракурс №10 від 22.06.2007p. 
На головну сторінку